SBM Tilmelding 2016

Storebæltsmesterskab for Folkebåde 2016

 • Sejlads dokumenter
  • Indbydelse Notice of Race ⇓SBM16-NOR-v2 Officiel version hentes på ⇒www.manage2sail.com – vælg menupunkt dokumenter
  • Sejladsbestemmelser (Sailing Instructions se ⇓sbm-2016-si_v2 ) endelig udgave udleveres ved registrering og kan hentes samme sted som NoR
 • Tilmelding og betaling
  • Sejladstilmelding foretages via ⇒Manage2sail – vælg den gule handlingsknap tilmeld . Tilmelding via dette system lukker fredag den 19. august kl 09.00. Derefter kan kun tilmeldes ved henvendelse til stævneledelsen, som skal acceptere sen tilmelding.
  • Bestilling af mad og al betaling foretages via ⇒Kerteminde Sejlklubs Nemtilmelding . Betaling via dette system lukker fredag den 19. august kl 09.00. Betalingsmuligheden  derefter er kontant betaling.
  • OBS OBS OBS Bestilling af mad lukker fredag den 19. august kl 09.00 og der kan ikke tilbydes mad, hvis der ikke er en rettidig bestilling, Bestil gerne i god tid på ⇒Kerteminde Sejlklubs Nemtilmelding
  • NOTE NOTE NOTE Ordering food closes Friday, August 19th at 09:00 and there will not be offered food without a timely booking, Pleas order food and pay entry fee early at  ⇒Kerteminde Sejlklubs Nemtilmelding

 • Priser:
  • Startgebyr: 400 kr, dækker sejladser samt moleøl og opsætilling af telt/campingvogn på havneareal.
  • Grillmiddag pr. person 150 kr.
  • Morgenmad/smør selv pr. person pr. dag 75 kr.
  • Fællesmiddag: Flæskeæggekage, pandekager med is, 1 øl inkl.: Kr. 150 pr. person.
  • Telt/campingvogn på havnearealet, gratis opstilling
 • Deltager status
  • Deltagerliste se M2S – Ajourføres direkte ved M2S tilmelding, vises ved at vælge menupunkt deltagere/tilmeldte
  • Deltagerliste Sailwave – Ajourføres jævnligt, men viser ikke nødvendigvis den endelige deltagerliste før sejladserne starter.

 Klik for kort pop-up vejledning


Ved tilmelding betales selve stævnegebyret online via kortbetaling med Nemtilmeld og selve tilmelding sker med Manage2Sail. I støtter og hjælper arrangørerne ved at lave både tilmelding og betaling i god tid før stævnet.

Nemtilmeld betalingssystem:
Tillægsydelserne morgenmad med madpakkesmøring samt grillmiddag kan vælges ved betaling eller senere (der vil være link til dette i kvitteringsmail som automatisk udsendes af systemet, ligesom der også er link til afmelding og refundering af det indbetalte). For betalbare tillægsydelser, vil opkrævning foregå online via kortbetaling.

Der kan også vælges madbestilling uden tilmelding, dette bruges hvis der er mere end 3 spisende på en båd, eller hvis nogen vil købe madbilletter alene.

Der vises en deltagerliste på tilmeldingssiden med de solgte billetter (som altså kan være såvel tilmeldinger som blot madbestillinger). Der kommer senere egentlig deltagerliste og resultatliste på hjemmesiden.

Hvis man har problemer med dette kan stævnet hjælpe med at oprette, rette og slette tilmeldinger via vores administrationsmodul.


Manage2Sail tilmeldingssystem

Kerteminde Sejlklub har med accept fra Dansk Sejlunion valgt at dette stævne administreres med samme system som anvendes til folkebådenes danske mesterskab arrangeret af ⇒KDY (Skovshoved).

Systemet hedder Manage2Sail (M2S) og er et system under afprøvning for generel indkøring i Dansk Sejlunion regi.

For at bruge det, skal man registrere sig som bruger/sejler i systemet, og når først det er gjort en gang vil man ret enkelt kunne tilmelde en båd og sejlere til andre stævner. Se M2S bruger oprettelse

Systemet anvendes til registrering af sejlerne, administration af registreringen, afvikling af sejladser, sejladsernes dokumenter inklusiv elektronisk opslagstavle, resultatberegning og formidling samt styring af protester og deres behandling.

Systemet anvendes ikke til betaling for deltagelse i stævne (startgebyr) og diverse serviceydelser, Til det formål anvendes Nemtilmeld som tidligere har været brugt til tilmelding og online Dankort betaling.

 

For stævnernes arrangører er det en fordel med et system som kan administrere hele stævnet, dvs også sejladser, protester, dokumenter, registrering osv

For sejlerne er der den fordel, at registrering og informationer er ensartet på tværs af arrangører i Danmark, Tyskland og andre lande. Er en båd tilmeldt DM kan den nemt tilmeldes Storebælt Mesterskaberne eller andre stævner der bruger samme system (fx ⇒Kieler Woche)

For klasserne er fordelen, at en serie stævner kan kobles til rangliste stævner og udregninger.

For alle er der den ulempe, at systemet er nyt i Danmark og at der kan være lidt indkørings uregelmæssigheder. FX er betaling med Dankort ikke understøttet for øjeblikket og der kan forekomme udtryk og tekster som ikke er oversat til dansk endnu. Men det er på vej og status ændres jævnligt og som oftest uden yderlig orientering, specielt ikke ved oversættelser.

BEMÆRK

Da Manage2Sail er under indkøring i Danmark kan der være nationale tilpasninger som ikke er færdig endnu. Der vil ved registrering blive bedt om oplysninger som vi egentlig ikke er interesseret i og som ikke er nødvendige for. Disse kan bare udfyldes med symbolske dummy værdier (fx bindestreg – eller NN eller lignende, for fødselsdatoer kan blot skrives 01-01-1999 eller lignende anonymt).

 

 

Kontakt stævneledelsen via mail.

 

7sm-icon-hus2

Mesterskabsejladser i Kerteminde

Posted on19 aug 2016
I weekenden 20-21 august 2016 og dagene inden er mesterskabssejladserne gået igang på Kerteminde Bugt for tre bådtyper. L23 sejler om DM, Albin Express sejler om DM og NM og Folkebådene sejler om Fynsmesterskab, klubmesterskab. Der deltager godt 60 både fra Danmark, Sverige og Tyskland. Løbende opdatering på → Fotogalleri fra L23 og Express → Resultatlister fra L23 og Express → Resultatlister fra Folkebåd med foto