KS Ungdom FB gruppe

Facebook KS gruppe

Kertemindesejlerne

Dette er en gruppe for alle ungdomssejlere fra Kerteminde Sejlklub. Herinde er det muligt, at der P
Lars Jørgensen
Lars Jørgensen03/09/2017 @ 21:02
Kertemindesejler vinder ungdomsstævne 🏆

Der blev i weekenden afholdt ungdomsstævne i Thurø Sejlklub, hvor optimistsejlerne Tobias, Liva, Noah og Josephine fra Kerteminde Sejlklub deltog.
Noah vandt i flot stil over de øvrige B-Optimister og blev ’fejret’ med den obligatoriske tur i vandet.
Tobias, Liva og Josephine klarede sig også flot og tager de gode oplevelser og endnu flere sejlererfaringer med til de kommende stævner.

Efter sejladserne var der god tid til leg både på, i og omkring vandet og der blev knyttet nye venskaber med sejlere fra de andre klubber.

Mange tak til Thurø Sejlklub for en dejlig weekend og et flot arrangement med både gode sejladser, lækker mad og godt vejr til forældrene :-)
Lasse Juel20/08/2017 @ 21:14
Josefine, Liva, Noah og Viktor har i weekenden været til Venskabsstævne i Fåborg. De havde godt stævne, dog præget af regnbyger og rigeligt vind.
Videoen er fra B/A banen. C sejlerne sejlede ved havnen i mere rolige vande.
Næste stævne er på Thurø om 2 uger.
Carsten Wagner
Carsten Wagner har delt Mette Christoffersens opslag med gruppen Kertemindesejlerne.15/08/2017 @ 16:10
Hyggeligt stævne på Thurø.
Lasse Juel
Lasse Juel har delt Marianne Bløchers opslag med gruppen Kertemindesejlerne.29/07/2017 @ 12:13
Lasse Juel har delt et link med gruppen Kertemindesejlerne.06/07/2017 @ 22:18
Hej. Efter sommerferien er der 2 oplagte stævner vores Opti og Feva unger kan deltage i. Begge er gode stævner for nye sejlere med det sociale i centrum og sejlads i roligt farvand lige udenfor havnene.
Kerteminde havde i juni 7 optimister og 2 Feva-sejlere i Svendborg (se klubbladet). Det var super hyggeligt, så hvis andre også kunne få lyst til at komme på tur er det følgende weekender:

19.-20. august: Fåborg sejlklub, venskabsstævne:

2.-3. September: stævne Thurø sejlklub.

Go ferie, hilsen Lasse
PS: Måske ses vi i jollesejlernes bod til havnefesten?
Carsten Wagner
Carsten Wagner20/06/2017 @ 7:13
Kerteminde Sejlklub's jollesejlere indtager Sydstranden, hvor landkrabberne ventede ved grillen.