Weekendture

Sejlklubben tilstræber at arrangere 4 weekendture om året. Det kræver nogenlunde roligt vejr, så i kuling bliver vi hjemme, og i hård luft tænker vi os godt om. Vinden må så ikke komme imod, men halvvind eller læns kan godt gå.

Turene annonceres på hjemmesiden under dette faneblad WEEKENDTURE og på Kerteminde Sejlklubs Facebookgruppe, gælder også sidste øjebliks ændringer.

2016 planer:

• 7/8 maj (weekendtur)
  • 11/12 juni (weekendtur)
  • 27/28 august (weekendtur)
  • 10 sept. (endagstur til Romsø)

Vi håber rigtig mange har lyst til at tage med. Vind og vejr er afgørende for, hvor vi sejler hen, så følg med på sejlklubbens hjemmeside og på facebook – her lægges det endelige turmål ud dagen før sejladsen. Man kan også ringe/sms’e til Thomas på 23372370 for at høre hvor turen går hen.

SejlerhilsnerTurudvalget

Vi vælger imellem de forskellige havne i Storebælt som turmål, dvs. en 4-5 timers sejlads hver vej.

Vi tager af sted lørdag ved 10-tiden, og sejler hjem søndag. Udturen og hjemturen sker enkeltvis eller i grupper som det passer sig. Lørdagen vil typisk være fællesgrill om aftenen suppleret med fællesskab om andre måltider og diverse fredelige aktiviteter og gå/cykel udflugter.

Tag med på klubudflugt.

Tider og steder annonceres på kalenderen og på Facebook.

På Facebook kan man følge de seneste opdateringer : https://www.facebook.com/groups/304442753007448/

Du skal søge om medlemskab af gruppen og kun medlemmer af gruppen kan skrive opslag der dog kan læses public.

Thomas Jensen
Thomas Jensen24/05/2017 @ 9:42
Weekenden nærmer sig, og dermed årets første tursejlads. Til dem der allerede vil afsted i morgen, kan jeg fortælle at turen går "sydpå". Detaljer følger - og vi håber at se mange glade sejlere til sol, sommer og moleøl!
Carsten Wagner
Carsten Wagner har delt Sejlsportsligaens billede med gruppen Kerteminde Sejlklub.21/05/2017 @ 22:09
Flot 2. plads i Struer.
Jacob Skræp Jacobsen
Jacob Skræp Jacobsen18/05/2017 @ 21:17
EGMOSE MARINE CUP
Husk!
På lørdag d.20. maj kl.10.00
afvikler Kølbådsudvalget 2 "tirsdagssejladser" Efter sejladserne vil der være præmieoverrækkelse i det nye klubhus. Grillen vil være tændt, og der vil være mulighed for, at købe, lidt til grillen samt forfriskninger.
Martin Jacob Hansen
Martin Jacob Hansen har delt et link med gruppen Kerteminde Sejlklub.17/05/2017 @ 17:33
Hej alle ungdomssejlere. Så er det ved at være tid hvis man skal nå at med til Thurøs legendariske sommersejl. Sidste år var vi på smuglerskole. I år tager vi ca. 100 år tilbage i tiden og sejler en tur til guldkysten og dansk vestindien - skynd jer at få jer tilmeldt:
Thomas Jensen
Thomas Jensen07/05/2017 @ 21:56
Nyt fra Turudvalget.
2017-sæsonens tursejladser er planlagt således:

27.-28. maj: weekendtur
17.-18. juni: weekendtur
26.-27. august: weekendtur
9. september: endagstur til Romsø

Håber at se rigtig mange KS sejlere ;)

Turudvalget
Lene Skovgaard
Lene Skovgaard30/04/2017 @ 8:17
Sælges Aphrodite 101. (Skylark)