Weekendture

Sejlklubben tilstræber at arrangere 4 weekendture om året. Det kræver nogenlunde roligt vejr, så i kuling bliver vi hjemme, og i hård luft tænker vi os godt om. Vinden må så ikke komme imod, men halvvind eller læns kan godt gå.

Turene annonceres på hjemmesiden under dette faneblad WEEKENDTURE og på Kerteminde Sejlklubs Facebookgruppe, gælder også sidste øjebliks ændringer.

2016 planer:

• 7/8 maj (weekendtur)
  • 11/12 juni (weekendtur)
  • 27/28 august (weekendtur)
  • 10 sept. (endagstur til Romsø)

Vi håber rigtig mange har lyst til at tage med. Vind og vejr er afgørende for, hvor vi sejler hen, så følg med på sejlklubbens hjemmeside og på facebook – her lægges det endelige turmål ud dagen før sejladsen. Man kan også ringe/sms’e til Thomas på 23372370 for at høre hvor turen går hen.

SejlerhilsnerTurudvalget

Vi vælger imellem de forskellige havne i Storebælt som turmål, dvs. en 4-5 timers sejlads hver vej.

Vi tager af sted lørdag ved 10-tiden, og sejler hjem søndag. Udturen og hjemturen sker enkeltvis eller i grupper som det passer sig. Lørdagen vil typisk være fællesgrill om aftenen suppleret med fællesskab om andre måltider og diverse fredelige aktiviteter og gå/cykel udflugter.

Tag med på klubudflugt.

Tider og steder annonceres på kalenderen og på Facebook.

På Facebook kan man følge de seneste opdateringer : https://www.facebook.com/groups/304442753007448/

Du skal søge om medlemskab af gruppen og kun medlemmer af gruppen kan skrive opslag der dog kan læses public.

Mikkel Nikolaj Lange
Mikkel Nikolaj Lange13/11/2017 @ 14:38
Forslag !

Da sølvroret er udsolgt!!! på 50 min. til 2018 Kunne jeg tænke mig at følge Exabytes ide' om en fx. Samsø Single Hand på samme startdato. Kunne det være en ide'? , altså at organisere lidt??? - Jeg vil gerne både arrangere og sejle!
Peter Reinhold Hansen
Peter Reinhold Hansen har delt et link med gruppen Kerteminde Sejlklub.17/11/2017 @ 12:42
Peter Reinhold Hansen
Peter Reinhold Hansen har delt et link med gruppen Kerteminde Sejlklub.10/11/2017 @ 10:22
Aksel Sørensen
Aksel Sørensen29/10/2017 @ 12:01
Ekstrem højvande forventes i Kerteminde havn.
Det forventes et maks højvande på ca. 1,5 m overdaglig vande i dag, søndag kl. 22.
Har du båd liggende i havnen, bør du få tjekket dine fortøjninger. Mange både ligger allerede nu ved en vandstand på 70 cm over daglig vande med ekstrem stramme fortøjninger. De vil ikke kunne klare 1,5 m. Få dem derfor tjekket. Laveste vandstand er kl 14, hvor du har mulighed for at få dem justeret.
Per Winding
Per Winding27/10/2017 @ 12:29
Big L, Carter 30, er sat til salg på Scanboat.com
Dan Anker Nielsen
Dan Anker Nielsen har delt et link med gruppen Kerteminde Sejlklub.05/10/2017 @ 14:43
SRBNSLB TILBUD fra Jens Mohr Ernst.

Udgivet d.05 okt 2017
SRbnSLB-regatta Samsø Rundt by night Shorthanded Low Budget Distance 90...