Weekendture

Sejlklubben tilstræber at arrangere 4 weekendture om året. Det kræver nogenlunde roligt vejr, så i kuling bliver vi hjemme, og i hård luft tænker vi os godt om. Vinden må så ikke komme imod, men halvvind eller læns kan godt gå.

Turene annonceres på hjemmesiden under dette faneblad WEEKENDTURE og på Kerteminde Sejlklubs Facebookgruppe, gælder også sidste øjebliks ændringer.

2016 planer:

• 7/8 maj (weekendtur)
  • 11/12 juni (weekendtur)
  • 27/28 august (weekendtur)
  • 10 sept. (endagstur til Romsø)

Vi håber rigtig mange har lyst til at tage med. Vind og vejr er afgørende for, hvor vi sejler hen, så følg med på sejlklubbens hjemmeside og på facebook – her lægges det endelige turmål ud dagen før sejladsen. Man kan også ringe/sms’e til Thomas på 23372370 for at høre hvor turen går hen.

SejlerhilsnerTurudvalget

Vi vælger imellem de forskellige havne i Storebælt som turmål, dvs. en 4-5 timers sejlads hver vej.

Vi tager af sted lørdag ved 10-tiden, og sejler hjem søndag. Udturen og hjemturen sker enkeltvis eller i grupper som det passer sig. Lørdagen vil typisk være fællesgrill om aftenen suppleret med fællesskab om andre måltider og diverse fredelige aktiviteter og gå/cykel udflugter.

Tag med på klubudflugt.

Tider og steder annonceres på kalenderen og på Facebook.

På Facebook kan man følge de seneste opdateringer : https://www.facebook.com/groups/304442753007448/

Du skal søge om medlemskab af gruppen og kun medlemmer af gruppen kan skrive opslag der dog kan læses public.

Sabine Gill
Sabine Gill21/03/2017 @ 21:28
Pigesejlerne holder introduktionsaften på mandag, den 27/3 kl 19 i Søsportscenteret. Alle såvel nye som gamle pigesejlere er velkomne. Kom og hør, hvad vi er for nogle og hvad pigesejlads i Kerteminde Sejlklub går ud på.
Carsten Wagner
Carsten Wagner18/03/2017 @ 15:46
De tilbageværende på (nogle er taget hjem) Duelighedsholdet årgang 2017.
Alle har bestået teorien lørdag den 18. marts. Elever med et spænd fra årgang 1939 til 2004. Tillykke og god vind til Jer alle.
Jacob Skræp Jacobsen
Jacob Skræp Jacobsen har delt et link med gruppen Kerteminde Sejlklub.07/03/2017 @ 17:07
Så er der åben for tilmelding til Tirsdagssejladserne
Jørgen Kjær Frandsen
Jørgen Kjær Frandsen har delt et link med gruppen Kerteminde Sejlklub.06/03/2017 @ 9:41
Der er i Danmark en stor forhandler af latexkraver til tørdragter. De har et bredt sortiment og er meget billige i forhold til de almindelige kanaler.
De hedder www.latexfabrikken.dk og så går man ind under G dive.
Jeg bestiller i løbet af ugen, så hvis man vil spare lidt på porto så giv et kald på 23991155, så kan vi dele fragten. Jeg kan også være behjælpelig med montering og har købt lim af samme årsag.
Jørgen Kjær Frandsen
Jørgen Kjær Frandsen har delt Lars Vejsager Jørgensens opslag med gruppen Kerteminde Sejlklub.12/02/2017 @ 21:04
Opråb til Ylvasejlerne.
Morten Grove
Morten Grove11/02/2017 @ 11:39
Husk Sejleraften nu på tirsdag kl. 18.30
Tag en god historie eller et godt spørgsmål med.
Vi ses.