Weekendture

Sejlklubben tilstræber at arrangere 4 weekendture om året. Det kræver nogenlunde roligt vejr, så i kuling bliver vi hjemme, og i hård luft tænker vi os godt om. Vinden må så ikke komme imod, men halvvind eller læns kan godt gå.

Turene annonceres på hjemmesiden under dette faneblad WEEKENDTURE og på Kerteminde Sejlklubs Facebookgruppe, gælder også sidste øjebliks ændringer.

2016 planer:

• 7/8 maj (weekendtur)
  • 11/12 juni (weekendtur)
  • 27/28 august (weekendtur)
  • 10 sept. (endagstur til Romsø)

Vi håber rigtig mange har lyst til at tage med. Vind og vejr er afgørende for, hvor vi sejler hen, så følg med på sejlklubbens hjemmeside og på facebook – her lægges det endelige turmål ud dagen før sejladsen. Man kan også ringe/sms’e til Thomas på 23372370 for at høre hvor turen går hen.

SejlerhilsnerTurudvalget

Vi vælger imellem de forskellige havne i Storebælt som turmål, dvs. en 4-5 timers sejlads hver vej.

Vi tager af sted lørdag ved 10-tiden, og sejler hjem søndag. Udturen og hjemturen sker enkeltvis eller i grupper som det passer sig. Lørdagen vil typisk være fællesgrill om aftenen suppleret med fællesskab om andre måltider og diverse fredelige aktiviteter og gå/cykel udflugter.

Tag med på klubudflugt.

Tider og steder annonceres på kalenderen og på Facebook.

På Facebook kan man følge de seneste opdateringer : https://www.facebook.com/groups/304442753007448/

Du skal søge om medlemskab af gruppen og kun medlemmer af gruppen kan skrive opslag der dog kan læses public.

Lars Vejsager Jørgensen
Lars Vejsager Jørgensen22/07/2017 @ 9:43
OPDATERING / ERSTATNING AF TIDLIGERE OPSLAG!

Korsør sejlklub arrangerer Agersø rundt den 9 september og vi håber i Kerteminde sejlere har lyst at deltage i arrangementet.

KORT INFO
Lokale ildsjæle i Korsør har udarbejdet et nyt koncept for aktiviteter på land og ved deltagelse i sejladsen, hvor startgebyr er blevet opdelt i båd + antal personer inkluderer det nu:
2 overnatninger i Korsør lystbådehavn, Morgenmad lørdag og søndag, forplejningspose til den cirka 26 sømil lange tur rundt om øen og sidst men ikke mindst vil der om aftenen vil der være fællesspisning for sejlere, med mulighed for tilkøb af ekstra pladser til folk som ikke har sejlet med rundt om øen.

Trykte "flyers" vil blive klub omdelt men læs allerede nu mere og tilmeld dig sejlads mm. på sejladsens hjemmeside:

Selv om du ikke har helt styr på antal besætningsmedlemmer så tilmeld din båd via hjemmesiden allerede nu, og så send opdatering med antal besætningsmedlemmer mm. hurtigst muligt derefter og senest 4 september til vejsager@gmail.com.
Claus Hamdrup
Claus Hamdrup01/07/2017 @ 10:57
3 Fynske bbpde i top Sjælland Rundt, heriblandt Xabyte fra Kerteminde, godt gået
Lars Vejsager Jørgensen
Lars Vejsager Jørgensen21/06/2017 @ 20:57
Vil ønske alle Kerteminde sejlere rigtig god sommerferie og sender en opfordring til jer om allerede nu at sætte kryds i kalenderen den 9. september hvor Korsør sejlklub afvikler Agersø rundt, som er en sejlads for både tur og kapsejlere.

Carsten Wagner
Carsten Wagner20/06/2017 @ 7:19
KS' jollesejlere indtager Sydstranden, mens mor og far venter ved den medbragte grill. En hyggelig afslutning på første halvdel af sejlsæsonen. Og lidt 'tube' kunne det også blive til. "Det sjoveste vi nogensinde har prøvet" var et af udbruddene fra ungerne. 😁😅
Bjarne Herborg Rasmussen
Bjarne Herborg Rasmussen18/06/2017 @ 22:25
Sejlsportsligaen's 2. stævne i Brejninge er færdig
Stort tillykke til Kerteminde Sejlklubs hold, efter 1. dags sejladser nr. 9. men sejlede sig op til en 4. plads.
Og er nu efter 2 stævner, samlet nr. 2 Flot klaret.
Thomas Jensen
Thomas Jensen15/06/2017 @ 20:57
Tursejlads i weekenden 17.-18. juni går til Lundeborg.
Jens Mohr Ernst står for denne tur, da turformanden er ramt af 60 års fødselsdag - ikke hans egen, men i familien :) Konceptet er det sædvanlige: dejligt vejr, hyggelig tursejlads, moleøl og grilloptænding og spisning sidst på eftermiddagen i Lundeborg. Hvis nogle skulle have lyst til at sejle kap, er der afgang mellem rød og grøn havnebøje kl. 10.00. Håber at se rigtig mange glade sejlere!