Weekendture

Sejlklubben tilstræber at arrangere 4 weekendture om året. Det kræver nogenlunde roligt vejr, så i kuling bliver vi hjemme, og i hård luft tænker vi os godt om. Vinden må så ikke komme imod, men halvvind eller læns kan godt gå.

Turene annonceres på hjemmesiden under dette faneblad WEEKENDTURE og på Kerteminde Sejlklubs Facebookgruppe, gælder også sidste øjebliks ændringer.

2016 planer:

• 7/8 maj (weekendtur)
  • 11/12 juni (weekendtur)
  • 27/28 august (weekendtur)
  • 10 sept. (endagstur til Romsø)

Vi håber rigtig mange har lyst til at tage med. Vind og vejr er afgørende for, hvor vi sejler hen, så følg med på sejlklubbens hjemmeside og på facebook – her lægges det endelige turmål ud dagen før sejladsen. Man kan også ringe/sms’e til Thomas på 23372370 for at høre hvor turen går hen.

SejlerhilsnerTurudvalget

Vi vælger imellem de forskellige havne i Storebælt som turmål, dvs. en 4-5 timers sejlads hver vej.

Vi tager af sted lørdag ved 10-tiden, og sejler hjem søndag. Udturen og hjemturen sker enkeltvis eller i grupper som det passer sig. Lørdagen vil typisk være fællesgrill om aftenen suppleret med fællesskab om andre måltider og diverse fredelige aktiviteter og gå/cykel udflugter.

Tag med på klubudflugt.

Tider og steder annonceres på kalenderen og på Facebook.

På Facebook kan man følge de seneste opdateringer : https://www.facebook.com/groups/304442753007448/

Du skal søge om medlemskab af gruppen og kun medlemmer af gruppen kan skrive opslag der dog kan læses public.

Stig Bjernemose
Stig Bjernemose12/09/2017 @ 11:57
For det første, Tak for medlemskab af gruppen..
Jeg er musiker/kunstner og bosat her i Kerteminde, og er igang med at forberede optagelser til en musikvideo. I den forbindelse vil Jeg høre ad om der evt. var nogle sejlere og en sejlbåd der kunne tænke sig at stille sig til rådighed i forhold til optagelserne.
Videoen skal optages på en aftensejlads og gerne i løbet af oktober måned, og vil kunne skydes i løbet af én aftensejllads.
.. Lad mig høre fra jer

De bedste hilsner.
Stig Bjernemose.
Thomas Jensen
Thomas Jensen08/09/2017 @ 20:11
Romsøturen d. 9.9.2017 aflyses.
Vejrguderne synes ikke lige, at KS-sejlerne skal have en dejlig dag på Romsø; det bliver øsende regnvejr hele dagen, og derfor aflyser vi turen. God weekend til alle.

Hilsen Turudvalget
Morten Grove
Morten Grove20/08/2017 @ 8:51
Stort tillykke med Klassemesterskabet i Molich X meter klassen til "Ninka", Niels og besætning.

Det er superflot.

Billedet: Frank fra Nyborg Sejlforening.
Dan Anker Nielsen
Dan Anker Nielsen03/09/2017 @ 8:47
Romsø Rundt 2017. Next Level var gæstesejler tilmeldt i tour klassen. Dejligt at være hjemme igen. Tak til Jørgen Mortensen og Pernille Madsen for en god kamp hele vejen rundt. De andre kan sejle deres egen sø. ;-)
Aksel Sørensen
Aksel Sørensen02/09/2017 @ 13:44
Der er meget lidt vind. Formanden er kommet på en båd uden øl.
Aksel Sørensen
Aksel Sørensen02/09/2017 @ 13:29
Så er formanden også kommet på vandet.