Tursejlere

Klubmedlemmers hjemmesider og turberetninger

ea-amanda-sejlads-ann

Farvands efterretninger

Diverse praktiske oplysninger om turbøjer, hindringer, grunde, broer og alt andet fra lokalområdet der kan være rart at vide .

Romsøstenen

De fleste ved at der ligger en stor sten N. for Romsø ud for Jægerhytten men hvor?
Her er positionen. N 55 31 176 Ø 10 47 000 (se mere)
romso-nw-sten

BOATFLEX

Bytte båd funktion. Se mere på ⇒ boatflex

Tursejlads

Keep Sailing

Tilmeld eventuelt din båd på Keep Sailing og del logbog samt ruter med andre fra Kerteminde Sejlklub ved klik på logo herunder.

keep-sailing

Med Exabyte Sjælland Rund Short Handed

Download beretning for læsning eller udskrift ⇓ JME-exabyte-SRSH

Fotoalbum på Flickr:
Exabyte 2017 SRSH

Norden

Svenske Kryssarklub ⇒ SXK som har mange turberetninger og detail oplysninger om Sverige

Jim European costal guides se ⇒ www.jimbsail.info

I august september er der en lille lodtrækningskonkurrence hos ⇒ Sail Scotland om en sejltur i Scotland, hvis du vinder forventer vi en lille rapport om oplevelsen 😉

Som forberedelse kan man følge nogle af de mange TV-kanaler og film på ⇒ sailing-cruising-scotland-tv ,der er mange andre emner end tursejlads. Ankerpladser og henvisning ti Navionics kort plus meget mere finder du på ⇒ scottishanchorage.

Worldwide

Se ⇒worldcruising og meld dig evt ind. Mange nyttige råd og forum, plus Rallies (ARC m.fl) som distance tursejlads med et konkurrence element.

Se ⇒ La Vagabond , en meget populær langturssejler side, muligvis på grund af ejerne, men også fordi den har en del enkle begynder anvisninger, mange youtube film, og en vejledningsbog til download med simple og elementære råd for den der tænker på at tage afsted.

Se ⇒ Wanderer, Beyond West Horizon klassikeren med Eric og Susan Hiscock jorden rundt

Gastebørs

Via Dansk Sejlunion facebook gruppe

[fts facebook id=291119404374443 type=group]

Claus Hamdrup
Claus Hamdrup21/11/2017 @ 19:30
Hvor finder man referat fra generalforsamlingen på KS hjemmeside?
Per Winding
Per Winding20/11/2017 @ 12:05
I sidste klubblad annoncerede formanden klubaften i morgen d.21, er det noget der bliver til noget ?
Mikkel Nikolaj Lange
Mikkel Nikolaj Lange13/11/2017 @ 14:38
Forslag !

Da sølvroret er udsolgt!!! på 50 min. til 2018 Kunne jeg tænke mig at følge Exabytes ide' om en fx. Samsø Single Hand på samme startdato. Kunne det være en ide'? , altså at organisere lidt??? - Jeg vil gerne både arrangere og sejle!
Peter Reinhold Hansen
Peter Reinhold Hansen har delt et link med gruppen Kerteminde Sejlklub.17/11/2017 @ 12:42
Peter Reinhold Hansen
Peter Reinhold Hansen har delt et link med gruppen Kerteminde Sejlklub.10/11/2017 @ 10:22
Aksel Sørensen
Aksel Sørensen29/10/2017 @ 12:01
Ekstrem højvande forventes i Kerteminde havn.
Det forventes et maks højvande på ca. 1,5 m overdaglig vande i dag, søndag kl. 22.
Har du båd liggende i havnen, bør du få tjekket dine fortøjninger. Mange både ligger allerede nu ved en vandstand på 70 cm over daglig vande med ekstrem stramme fortøjninger. De vil ikke kunne klare 1,5 m. Få dem derfor tjekket. Laveste vandstand er kl 14, hvor du har mulighed for at få dem justeret.
Per Winding
Per Winding27/10/2017 @ 12:29