Tursejlere

Klubmedlemmers hjemmesider og turberetninger

ea-amanda-sejlads-ann

Farvands efterretninger

Diverse praktiske oplysninger om turbøjer, hindringer, grunde, broer og alt andet fra lokalområdet der kan være rart at vide .

Romsøstenen

De fleste ved at der ligger en stor sten N. for Romsø ud for Jægerhytten men hvor?
Her er positionen. N 55 31 176 Ø 10 47 000 (se mere)
romso-nw-sten

BOATFLEX

Bytte båd funktion. Se mere på ⇒ boatflex

Tursejlads

Keep Sailing

Tilmeld eventuelt din båd på Keep Sailing og del logbog samt ruter med andre fra Kerteminde Sejlklub ved klik på logo herunder.

keep-sailing

Norden

Svenske Kryssarklub ⇒ SXK som har mange turberetninger og detail oplysninger om Sverige

Europa

I august september er der en lille lodtrækningskonkurrence hos ⇒ Sail Scotland om en sejltur i Scotland, hvis du vinder forventer vi en lille rapport om oplevelsen 😉

Som forberedelse kan man følge nogle af de mange TV-kanaler og film på ⇒ sailing-cruising-scotland-tv ,der er mange andre emner end tursejlads.

Worldwide

Se ⇒worldcruising og meld dig evt ind. Mange nyttige råd og forum, plus Rallies (ARC m.fl) som distance tursejlads med et konkurrence element.

Se ⇒ La Vagabond , en meget populær langturssejler side, muligvis fordi den har en del enkle begynder anvisninger, mange youtube film, og en vejledningsbog til download med simple og elementære råd for den der tænker på at tage afsted.

Gastebørs

Via Dansk Sejlunion facebook gruppe

[fts facebook id=291119404374443 type=group]

Claus Hamdrup
Claus Hamdrup01/07/2017 @ 10:57
3 Fynske bbpde i top Sjælland Rundt, heriblandt Xabyte fra Kerteminde, godt gået
Lars Vejsager Jørgensen
Lars Vejsager Jørgensen21/06/2017 @ 20:57
Vil ønske alle Kerteminde sejlere rigtig god sommerferie og sender en opfordring til jer om allerede nu at sætte kryds i kalenderen den 9. september hvor Korsør sejlklub afvikler Agersø rundt, som er en sejlads for både tur og kapsejlere.

Carsten Wagner
Carsten Wagner20/06/2017 @ 7:19
KS' jollesejlere indtager Sydstranden, mens mor og far venter ved den medbragte grill. En hyggelig afslutning på første halvdel af sejlsæsonen. Og lidt 'tube' kunne det også blive til. "Det sjoveste vi nogensinde har prøvet" var et af udbruddene fra ungerne. 😁😅
Bjarne Herborg Rasmussen
Bjarne Herborg Rasmussen18/06/2017 @ 22:25
Sejlsportsligaen's 2. stævne i Brejninge er færdig
Stort tillykke til Kerteminde Sejlklubs hold, efter 1. dags sejladser nr. 9. men sejlede sig op til en 4. plads.
Og er nu efter 2 stævner, samlet nr. 2 Flot klaret.
Thomas Jensen
Thomas Jensen15/06/2017 @ 20:57
Tursejlads i weekenden 17.-18. juni går til Lundeborg.
Jens Mohr Ernst står for denne tur, da turformanden er ramt af 60 års fødselsdag - ikke hans egen, men i familien :) Konceptet er det sædvanlige: dejligt vejr, hyggelig tursejlads, moleøl og grilloptænding og spisning sidst på eftermiddagen i Lundeborg. Hvis nogle skulle have lyst til at sejle kap, er der afgang mellem rød og grøn havnebøje kl. 10.00. Håber at se rigtig mange glade sejlere!
Carsten Wagner
Carsten Wagner15/06/2017 @ 16:40
Jolleafdelingen sejler mandag d. 19/6 til enten nord- eller sydstranden, hvor vi griller og hygger.