Tursejlere

Klubmedlemmers hjemmesider og turberetninger

ea-amanda-sejlads-ann

Farvands efterretninger

Diverse praktiske oplysninger om turbøjer, hindringer, grunde, broer og alt andet fra lokalområdet der kan være rart at vide .

Romsøstenen

De fleste ved at der ligger en stor sten N. for Romsø ud for Jægerhytten men hvor?
Her er positionen. N 55 31 176 Ø 10 47 000 (se mere)
romso-nw-sten

BOATFLEX

Bytte båd funktion. Se mere på ⇒ boatflex

Tursejlads

Keep Sailing

Tilmeld eventuelt din båd på Keep Sailing og del logbog samt ruter med andre fra Kerteminde Sejlklub ved klik på logo herunder.

keep-sailing

Med Exabyte Sjælland Rund Short Handed

Download beretning for læsning eller udskrift ⇓ JME-exabyte-SRSH

Fotoalbum på Flickr:
Exabyte 2017 SRSH

Norden

Svenske Kryssarklub ⇒ SXK som har mange turberetninger og detail oplysninger om Sverige

Jim European costal guides se ⇒ www.jimbsail.info

I august september er der en lille lodtrækningskonkurrence hos ⇒ Sail Scotland om en sejltur i Scotland, hvis du vinder forventer vi en lille rapport om oplevelsen 😉

Som forberedelse kan man følge nogle af de mange TV-kanaler og film på ⇒ sailing-cruising-scotland-tv ,der er mange andre emner end tursejlads. Ankerpladser og henvisning ti Navionics kort plus meget mere finder du på ⇒ scottishanchorage.

Worldwide

Se ⇒worldcruising og meld dig evt ind. Mange nyttige råd og forum, plus Rallies (ARC m.fl) som distance tursejlads med et konkurrence element.

Se ⇒ La Vagabond , en meget populær langturssejler side, muligvis på grund af ejerne, men også fordi den har en del enkle begynder anvisninger, mange youtube film, og en vejledningsbog til download med simple og elementære råd for den der tænker på at tage afsted.

Se ⇒ Wanderer, Beyond West Horizon klassikeren med Eric og Susan Hiscock jorden rundt

Gastebørs

Via Dansk Sejlunion facebook gruppe

[fts facebook id=291119404374443 type=group]

Kerteminde Sejlklub

Fri debat for medlemmer og andre gode sejlervenner af Kerteminde Sejlklub. http://www.kerteminde-sejlklub.dk/
Kerteminde Sejlklub10/02/2018 @ 13:38
Team Hydac Kerteminde - Sejlsportsliga
Første træningsbåd ankommet til Team HYDAC Kerteminde.
Carsten Wagner
Carsten Wagner10/02/2018 @ 10:41
Kerteminde Sejlklub ' nyeste båd, en j70, er sat på krogen i Middelfart og er nu på vej til Kerteminde.
Magnus Johansson
Magnus Johansson10/02/2018 @ 9:56
Tack för insläppet⛵️
Louise Kjærgaard
Louise Kjærgaard09/02/2018 @ 20:36
Der er nogle kilometer fra Kerteminde til Sydfyn. Ja. Men måske bor du længere mod syd - eller du kender nogen, som gerne vil være med i en båd i Ballen?
Så er chancen der. Vi har to ledige pladser til leje i et velfungerende 'bådelaug'. Lækker 35 fods Maxi Mixer.
Meld dig ind i gruppen eller send mig en personlig besked hvis du vil vide mere.
Og del gerne opslaget, hvis du synes om ideen. :-)
10.000 kr pr person. 15.000 kr for et par.
Aksel Sørensen
Aksel Sørensen02/02/2018 @ 0:36
Det er måske slet ikke dig, men måske var det en rigtig god ide at møde op på tirsdag og høre Henrik Boye fortæller lidt om, hvordan du får bedre fart i båden.