Tursejlere

Klubmedlemmers hjemmesider og turberetninger

ea-amanda-sejlads-ann

Farvands efterretninger

Diverse praktiske oplysninger om turbøjer, hindringer, grunde, broer og alt andet fra lokalområdet der kan være rart at vide .

Romsøstenen

De fleste ved at der ligger en stor sten N. for Romsø ud for Jægerhytten men hvor?
Her er positionen. N 55 31 176 Ø 10 47 000 (se mere)
romso-nw-sten

BOATFLEX

Bytte båd funktion. Se mere på ⇒ boatflex

Tursejlads

Keep Sailing

Tilmeld eventuelt din båd på Keep Sailing og del logbog samt ruter med andre fra Kerteminde Sejlklub ved klik på logo herunder.

keep-sailing

Norden

Svenske Kryssarklub ⇒ SXK som har mange turberetninger og detail oplysninger om Sverige

Europa

I august september er der en lille lodtrækningskonkurrence hos ⇒ Sail Scotland om en sejltur i Scotland, hvis du vinder forventer vi en lille rapport om oplevelsen 😉

Som forberedelse kan man følge nogle af de mange TV-kanaler og film på ⇒ sailing-cruising-scotland-tv ,der er mange andre emner end tursejlads.

Worldwide

Se ⇒worldcruising og meld dig evt ind. Mange nyttige råd og forum, plus Rallies (ARC m.fl) som distance tursejlads med et konkurrence element.

Se ⇒ La Vagabond , en meget populær langturssejler side, muligvis fordi den har en del enkle begynder anvisninger, mange youtube film, og en vejledningsbog til download med simple og elementære råd for den der tænker på at tage afsted.

Gastebørs

Via Dansk Sejlunion facebook gruppe

[fts facebook id=291119404374443 type=group]

Carsten Wagner
Carsten Wagner har delt Sejlsportsligaens billede med gruppen Kerteminde Sejlklub.21/05/2017 @ 22:09
Flot 2. plads i Struer.
Jacob Skræp Jacobsen
Jacob Skræp Jacobsen18/05/2017 @ 21:17
EGMOSE MARINE CUP
Husk!
På lørdag d.20. maj kl.10.00
afvikler Kølbådsudvalget 2 "tirsdagssejladser" Efter sejladserne vil der være præmieoverrækkelse i det nye klubhus. Grillen vil være tændt, og der vil være mulighed for, at købe, lidt til grillen samt forfriskninger.
Martin Jacob Hansen
Martin Jacob Hansen har delt et link med gruppen Kerteminde Sejlklub.17/05/2017 @ 17:33
Hej alle ungdomssejlere. Så er det ved at være tid hvis man skal nå at med til Thurøs legendariske sommersejl. Sidste år var vi på smuglerskole. I år tager vi ca. 100 år tilbage i tiden og sejler en tur til guldkysten og dansk vestindien - skynd jer at få jer tilmeldt:
Thomas Jensen
Thomas Jensen07/05/2017 @ 21:56
Nyt fra Turudvalget.
2017-sæsonens tursejladser er planlagt således:

27.-28. maj: weekendtur
17.-18. juni: weekendtur
26.-27. august: weekendtur
9. september: endagstur til Romsø

Håber at se rigtig mange KS sejlere ;)

Turudvalget
Lene Skovgaard
Lene Skovgaard30/04/2017 @ 8:17
Sælges Aphrodite 101. (Skylark)