Tursejlere

Klubmedlemmers hjemmesider og turberetninger

ea-amanda-sejlads-ann

Farvands efterretninger

Diverse praktiske oplysninger om turbøjer, hindringer, grunde, broer og alt andet fra lokalområdet der kan være rart at vide .

Romsøstenen

De fleste ved at der ligger en stor sten N. for Romsø ud for Jægerhytten men hvor?
Her er positionen. N 55 31 176 Ø 10 47 000 (se mere)
romso-nw-sten

BOATFLEX

Bytte båd funktion. Se mere på ⇒ boatflex

Tursejlads

Keep Sailing

Tilmeld eventuelt din båd på Keep Sailing og del logbog samt ruter med andre fra Kerteminde Sejlklub ved klik på logo herunder.

keep-sailing

Norden

Svenske Kryssarklub ⇒ SXK som har mange turberetninger og detail oplysninger om Sverige

Jim European costal guides se ⇒ www.jimbsail.info

I august september er der en lille lodtrækningskonkurrence hos ⇒ Sail Scotland om en sejltur i Scotland, hvis du vinder forventer vi en lille rapport om oplevelsen 😉

Som forberedelse kan man følge nogle af de mange TV-kanaler og film på ⇒ sailing-cruising-scotland-tv ,der er mange andre emner end tursejlads. Ankerpladser og henvisning ti Navionics kort plus meget mere finder du på ⇒ scottishanchorage.

Worldwide

Se ⇒worldcruising og meld dig evt ind. Mange nyttige råd og forum, plus Rallies (ARC m.fl) som distance tursejlads med et konkurrence element.

Se ⇒ La Vagabond , en meget populær langturssejler side, muligvis på grund af ejerne, men også fordi den har en del enkle begynder anvisninger, mange youtube film, og en vejledningsbog til download med simple og elementære råd for den der tænker på at tage afsted.

Se ⇒ Wanderer, Beyond West Horizon klassikeren med Eric og Susan Hiscock jorden rundt

Gastebørs

Via Dansk Sejlunion facebook gruppe

[fts facebook id=291119404374443 type=group]

Stig Bjernemose
Stig Bjernemose12/09/2017 @ 11:57
For det første, Tak for medlemskab af gruppen..
Jeg er musiker/kunstner og bosat her i Kerteminde, og er igang med at forberede optagelser til en musikvideo. I den forbindelse vil Jeg høre ad om der evt. var nogle sejlere og en sejlbåd der kunne tænke sig at stille sig til rådighed i forhold til optagelserne.
Videoen skal optages på en aftensejlads og gerne i løbet af oktober måned, og vil kunne skydes i løbet af én aftensejllads.
.. Lad mig høre fra jer

De bedste hilsner.
Stig Bjernemose.
Thomas Jensen
Thomas Jensen08/09/2017 @ 20:11
Romsøturen d. 9.9.2017 aflyses.
Vejrguderne synes ikke lige, at KS-sejlerne skal have en dejlig dag på Romsø; det bliver øsende regnvejr hele dagen, og derfor aflyser vi turen. God weekend til alle.

Hilsen Turudvalget
Morten Grove
Morten Grove20/08/2017 @ 8:51
Stort tillykke med Klassemesterskabet i Molich X meter klassen til "Ninka", Niels og besætning.

Det er superflot.

Billedet: Frank fra Nyborg Sejlforening.
Dan Anker Nielsen
Dan Anker Nielsen03/09/2017 @ 8:47
Romsø Rundt 2017. Next Level var gæstesejler tilmeldt i tour klassen. Dejligt at være hjemme igen. Tak til Jørgen Mortensen og Pernille Madsen for en god kamp hele vejen rundt. De andre kan sejle deres egen sø. ;-)
Aksel Sørensen
Aksel Sørensen02/09/2017 @ 13:44
Der er meget lidt vind. Formanden er kommet på en båd uden øl.
Aksel Sørensen
Aksel Sørensen02/09/2017 @ 13:29
Så er formanden også kommet på vandet.