Tursejlere

Klubmedlemmers hjemmesider og turberetninger

ea-amanda-sejlads-ann

Farvands efterretninger

Diverse praktiske oplysninger om turbøjer, hindringer, grunde, broer og alt andet fra lokalområdet der kan være rart at vide .

Romsøstenen

De fleste ved at der ligger en stor sten N. for Romsø ud for Jægerhytten men hvor?
Her er positionen. N 55 31 176 Ø 10 47 000 (se mere)
romso-nw-sten

BOATFLEX

Bytte båd funktion. Se mere på ⇒ boatflex

Tursejlads

Keep Sailing

Tilmeld eventuelt din båd på Keep Sailing og del logbog samt ruter med andre fra Kerteminde Sejlklub ved klik på logo herunder.

keep-sailing

Norden

Svenske Kryssarklub ⇒ SXK som har mange turberetninger og detail oplysninger om Sverige

Europa

I august september er der en lille lodtrækningskonkurrence hos ⇒ Sail Scotland om en sejltur i Scotland, hvis du vinder forventer vi en lille rapport om oplevelsen 😉

Som forberedelse kan man følge nogle af de mange TV-kanaler og film på ⇒ sailing-cruising-scotland-tv ,der er mange andre emner end tursejlads.

Worldwide

Se ⇒worldcruising og meld dig evt ind. Mange nyttige råd og forum, plus Rallies (ARC m.fl) som distance tursejlads med et konkurrence element.

Se ⇒ La Vagabond , en meget populær langturssejler side, muligvis fordi den har en del enkle begynder anvisninger, mange youtube film, og en vejledningsbog til download med simple og elementære råd for den der tænker på at tage afsted.

Gastebørs

Via Dansk Sejlunion facebook gruppe

[fts facebook id=291119404374443 type=group]

Sabine Gill
Sabine Gill21/03/2017 @ 21:28
Pigesejlerne holder introduktionsaften på mandag, den 27/3 kl 19 i Søsportscenteret. Alle såvel nye som gamle pigesejlere er velkomne. Kom og hør, hvad vi er for nogle og hvad pigesejlads i Kerteminde Sejlklub går ud på.
Carsten Wagner
Carsten Wagner18/03/2017 @ 15:46
De tilbageværende på (nogle er taget hjem) Duelighedsholdet årgang 2017.
Alle har bestået teorien lørdag den 18. marts. Elever med et spænd fra årgang 1939 til 2004. Tillykke og god vind til Jer alle.
Jacob Skræp Jacobsen
Jacob Skræp Jacobsen har delt et link med gruppen Kerteminde Sejlklub.07/03/2017 @ 17:07
Så er der åben for tilmelding til Tirsdagssejladserne
Jørgen Kjær Frandsen
Jørgen Kjær Frandsen har delt et link med gruppen Kerteminde Sejlklub.06/03/2017 @ 9:41
Der er i Danmark en stor forhandler af latexkraver til tørdragter. De har et bredt sortiment og er meget billige i forhold til de almindelige kanaler.
De hedder www.latexfabrikken.dk og så går man ind under G dive.
Jeg bestiller i løbet af ugen, så hvis man vil spare lidt på porto så giv et kald på 23991155, så kan vi dele fragten. Jeg kan også være behjælpelig med montering og har købt lim af samme årsag.
Jørgen Kjær Frandsen
Jørgen Kjær Frandsen har delt Lars Vejsager Jørgensens opslag med gruppen Kerteminde Sejlklub.12/02/2017 @ 21:04
Opråb til Ylvasejlerne.
Morten Grove
Morten Grove11/02/2017 @ 11:39
Husk Sejleraften nu på tirsdag kl. 18.30
Tag en god historie eller et godt spørgsmål med.
Vi ses.