Tursejlere

Klubmedlemmers hjemmesider og turberetninger

ea-amanda-sejlads-ann

Farvands efterretninger

Diverse praktiske oplysninger om turbøjer, hindringer, grunde, broer og alt andet fra lokalområdet der kan være rart at vide .

Romsøstenen

De fleste ved at der ligger en stor sten N. for Romsø ud for Jægerhytten men hvor?
Her er positionen. N 55 31 176 Ø 10 47 000 (se mere)
romso-nw-sten

BOATFLEX

Bytte båd funktion. Se mere på ⇒ boatflex

Tursejlads

Keep Sailing

Tilmeld eventuelt din båd på Keep Sailing og del logbog samt ruter med andre fra Kerteminde Sejlklub ved klik på logo herunder.

keep-sailing

Med Exabyte Sjælland Rund Short Handed

Download beretning for læsning eller udskrift ⇓ JME-exabyte-SRSH

Fotoalbum på Flickr:
Exabyte 2017 SRSH

Norden

Svenske Kryssarklub ⇒ SXK som har mange turberetninger og detail oplysninger om Sverige

Jim European costal guides se ⇒ www.jimbsail.info

I august september er der en lille lodtrækningskonkurrence hos ⇒ Sail Scotland om en sejltur i Scotland, hvis du vinder forventer vi en lille rapport om oplevelsen 😉

Som forberedelse kan man følge nogle af de mange TV-kanaler og film på ⇒ sailing-cruising-scotland-tv ,der er mange andre emner end tursejlads. Ankerpladser og henvisning ti Navionics kort plus meget mere finder du på ⇒ scottishanchorage.

Worldwide

Se ⇒worldcruising og meld dig evt ind. Mange nyttige råd og forum, plus Rallies (ARC m.fl) som distance tursejlads med et konkurrence element.

Se ⇒ La Vagabond , en meget populær langturssejler side, muligvis på grund af ejerne, men også fordi den har en del enkle begynder anvisninger, mange youtube film, og en vejledningsbog til download med simple og elementære råd for den der tænker på at tage afsted.

Se ⇒ Wanderer, Beyond West Horizon klassikeren med Eric og Susan Hiscock jorden rundt

Gastebørs

Via Dansk Sejlunion facebook gruppe

[fts facebook id=291119404374443 type=group]

#100 - This Page may not be public. Here are some possible solutions to fix the error.