Tursejlere

Klubmedlemmers hjemmesider og turberetninger

ea-amanda-sejlads-ann

Farvands efterretninger

Diverse praktiske oplysninger om turbøjer, hindringer, grunde, broer og alt andet fra lokalområdet der kan være rart at vide .

Romsøstenen

De fleste ved at der ligger en stor sten N. for Romsø ud for Jægerhytten men hvor?
Her er positionen. N 55 31 176 Ø 10 47 000 (se mere)
romso-nw-sten

BOATFLEX

Bytte båd funktion. Se mere på ⇒ boatflex

Tursejlads

Keep Sailing

Tilmeld eventuelt din båd på Keep Sailing og del logbog samt ruter med andre fra Kerteminde Sejlklub ved klik på logo herunder.

keep-sailing

Norden

Svenske Kryssarklub ⇒ SXK som har mange turberetninger og detail oplysninger om Sverige

Europa

I august september er der en lille lodtrækningskonkurrence hos ⇒ Sail Scotland om en sejltur i Scotland, hvis du vinder forventer vi en lille rapport om oplevelsen 😉

Som forberedelse kan man følge nogle af de mange TV-kanaler og film på ⇒ sailing-cruising-scotland-tv ,der er mange andre emner end tursejlads.

Worldwide

Se ⇒worldcruising og meld dig evt ind. Mange nyttige råd og forum, plus Rallies (ARC m.fl) som distance tursejlads med et konkurrence element.

Se ⇒ La Vagabond , en meget populær langturssejler side, muligvis fordi den har en del enkle begynder anvisninger, mange youtube film, og en vejledningsbog til download med simple og elementære råd for den der tænker på at tage afsted.

Gastebørs

Via Dansk Sejlunion facebook gruppe

[fts facebook id=291119404374443 type=group]

Jørgen Kjær Frandsen
Jørgen Kjær Frandsen har delt Lars Vejsager Jørgensens opslag med gruppen Kerteminde Sejlklub.12/02/2017 @ 21:04
Opråb til Ylvasejlerne.
Morten Grove
Morten Grove11/02/2017 @ 11:39
Husk Sejleraften nu på tirsdag kl. 18.30
Tag en god historie eller et godt spørgsmål med.
Vi ses.
Carsten Wagner
Carsten Wagner har delt et link med gruppen Kerteminde Sejlklub.10/02/2017 @ 7:59
Så er Havneplanen vedtaget. Der blev lyttet og taget hensyn til flere indsigelser.
Carsten Wagner
Carsten Wagner har føjet 17 billeder til 7. februar 2017 i Kerteminde Sejlklub.07/02/2017 @ 23:01
KS Hjælperfesten 3. feb. 2017
Paco Benitez
Paco Benitez07/02/2017 @ 9:55
Nogen det har lyst til fælles kørsel til Boat Show Fredericia 26/2?