SX18 Tilmelding

Sailextreme 2018

Tilmelding sker via Manage2Sail som er en samlet oversigt med alle sailextreme klasser som det er muligt at tilmelde sig.

Note 5. maj: Ved tilmeldingsfristen var der ingen tilmeldte Yngling og denne klasse er derfor aflyst og Yngling tilmelding er ikke mulig.

Notice of Race og arrangementsinvitation kan downloades eller læses i Manage2sail.og uofficielt også nederst på denne side.

m2s-entry-login   ← Klik på knappen for at gå til tilmeldingssystem.

Sailextreme tilmelding sker ved tryk på “tilmeld denne klasse”  eller “tilmeld dette stævne” i oversigten pr klasse.

HUSK at tilmelding forudsætter oprettelse af konto/profil i M2S som beskrevet i vejledningerne herunder:

• Overblik tilmeldingsprocessen i M2S , se → M2S tilmelding
  • Brugen af Manage2Sail er generelt og mere omfattende beskrevet i → M2S vejledning

Hvis man har problemer med dette kan Sailextreme stævneledelsen hjælpe med at oprette, rette og slette tilmeldinger via vores administrationsmodul. Kontakt stævneledelsen via mail.

Der betales med betalingskort ved tilmelding eller senest inden tilmeldingsfrist.

Betalingstype “kontant” kan ikke anvendes medmindre det er aftalt med stævnet og betaling er gennemført. Hvis deltageren angiver “kontant” som betaling, uden aftale, vil tilmelding være registreret som ikke-betalt, og derfor ikke bindende.

SX16 Banekort samlet

Banekort 2017, nyt banekort for 2018 kommer med sejladsbestemmelserne.

(kan uden yderlig annoncering ændres frem til start på registreringstidpunkt og slut på tilmeldingsfrist).

Notice of race

Status på tilmeldte kan også ses herunder når tilmelding åbner.

Der skal vælges den klasse man vil se deltagere fra.

Keteminde sejlklub

Kerteminde Kommune