SX17

Sailextreme

BEMÆRK: Stævnet er endnu ikke åbnet for tilmelding og stævnesiden er derfor endnu ikke klar.

NOTICE: This event is not open for registration, and informations on this page is not complete.

Sailextreme, Det største danske jolle stævne for alle.

I 2017 afholder vi igen Sail Extreme i pinsen som er d. 3. -5. Juni 2017 .

• Invitation   : se nedenfor eller menupunkt →tilmelding
  • Tilmelding : se menupunkt →tilmelding Tilmeldingssystem åbner 20. marts 2017.

Efter aftale med Dansk Sejlunion vil Otimist A i 2017 være et tre-dages stævne (lørdag-søndag og mandag).

The Optimist A event will be a 3 day race saturday, sunday and monday by request from  the Danish Sailing Association.

Stævnet indgår i DS Grandprix serien.

DS_LOGO_A_4FARVE_POSITIV

Sailextreme for 2014 og tidligere er bevaret for historiens skyld og kan ses her, men opdateres ikke.

Sailextreme for 2015 er bevaret for historiens skyld og kan ses her, men opdateres ikke.

Sailextreme for 2016 er bevaret for historiens skyld og kan ses her, men opdateres ikke

Regler og tilmelding

Sejlads

Sejlads resultater.

Meddelelser

Sejlads meddelelser, opslagstavle

FLICKR sailextreme 2017 fotoalbum,

sx16-flickr

sx15-spons-nyform-180-270
sx15-spons-emc-180-270
Det er med glæde, at vi både kan ønske Nyform velkommen til Kerteminde og præsenterer Nyform som hovedsponsor for Sail Extreme.
Nyform er en af Danmarks største sportskæder med 30 butikker fordelt rundt i landet. Deres slogan "mest muligt for mindst muligt” - siger det hele. Dermed kan vi også garanterer, at vi hvis I leder efter efter billigt og godt sportstøj så skal i bare komme til Sail Extreme og besøge Nyform.
Nyform arrangerer i samarbejde med Egmose Marinecenter en handelsgade, hvor de tilbyder deltagere og forældre i Sail Extreme super gode tilbud."
Følg med hos Nyform Tilbud i de kommende dage, hvor vi bringer flere Sail Extreme nyheder og tilbud.
Vi er glade for at kunne præsenterer Egmose Marinecenter som den ene af vores 2 hovedsponsorer af Sail Extreme 2015.
Egmose Marinecenter er en nyetableret marineudstyrsbutik som i samarbejde med de største maritime brands i Danmark tilbyder et hav af forskellige produkter fra den mindste jollereservedel til en ny RIB som er klar til at spænde efter bilen på vej hjem fra Sail Extreme - alt sammen med fokus på kvalitet, pris og service.
Der vil over de næste 14 dage - imens vi venter på at Sail Extreme starter blive offentliggjort ekstraordinære stævne-rabat-pakker. Så sørg for at få at følge med på Egmose Marine Center hjemmesiden.

Tak til alle vore sponsorer.

Kerteminde Sejlklub

Egmose Marine Center