Sejlerskole Tilmelding

Duelighedsbevis Teoretisk del.

Duelighedsbeviset er en grundlæggende teoretisk og praktisk uddannelse, som www.soesport.dk , Dansk Sejlunion og mange andre anbefaler, at du bør tage, før du begynder at sejle på egen hånd.

Uddannelsen består af to dele – en teoretisk og en praktisk prøve og tilsammen dækker de kundskaber du bør have inden du sejler alene ud af havnen første gang i egen båd.

Kerteminde Sejlklub tilbyder undervisning i begge dele. Den teoretisk eundervisning foregår om vinteren og er åben for alle, uanset medlemskab af Kerteminde Sejlklub.

Undervisningen vinteren 2017/18 er annonceret og tilmeldingen er åbnet.

Duelighedsbevis 2017

Du tilmelder ved at klikke på tilmeld-knappen i den relevante boks herunder alt efter hvilken type deltager du er (studerende eller ikke-studerende). Tilmeldingen kan derefter ske som medlem ved et login som genbruger dine medlemsoplysninger, eller som ikke-medlem hvor du skal indtaste bopæl og mail oplysninger.

Efter gennemført tilmelding får du tilsendt en mail kvittering, og kan herefter møde op til undervisningen 11. oktober i Kerteminde Sejlklubs lokaler på Marinavejen 6, 5300 Kerteminde. Se → kalender

Duelighedsbevis, praktisk del.

Kerteminde-sejlerskole.dk

Tilmelding sejlerskole 2017

Beskrivelse af Sejlerskolens ⇒indmeldelse 2017.

Samme vejledning til udskrift ⇓ Sejlerskole 2017 - Tilmelding og betaling

Denne beskrivelse og procedure ændres til 2018 ved sæson start.

Bemærk

Sejlerskolen har begrænset kapacitet, og derfor skal man først tilmelde sig Sejlerskolen, for at få svar på om der er ledige pladser eller venteliste.

Det vil også forekomme, at der er pladser på andre dage end de ønskede. Derfor starter man med at ⇒ kontakte Sejlerskolen og spørge om der er plads.

Der sker via ovenstående link, hvor man beder om at få adgang til elektronisk ansøgningsblanket med adresseoplysninger og ønsker om sejlerdage mv. De oplysninger går videre til Sejlerskolen, som svarer med et tilbud om en plads, hvis ønskerne kan opfyldes.

Hvis man får en aftale med Sejlerskolen kan der betales. Betalingsanvisninger og yderlige oplysninger modtages i kvitteringsmail fra sejlerskolen, og kan ikke ske fra hjemmeside,