Sejlerskole Beretninger

Beretninger fra sejladser

Sejlerskolen deltager i mange typer sejlads og ofte skriver deltagerne en lille beretning om deres oplevelser. Det kan være en aftentur, natsejlads, FynRundt, Sejlerskole Cup kapsejlads eller noget helt andet. Ofte vil der være fortællinger i klubbladet.

Beretningerne viser noget der er sket, og er ikke garanti for at det samme vil ske igen. Men dog et signal om, at noget lignende vil kunne opleves af andre.


Sejlerskole Cup 2016

steen     kertemindebaad   

midt
Lørdag d. 10 September afholdt Kerteminde Sejlerskole i samarbejde med Dansk Sejlerunion endnu engang Sejlerskolecup.

Sejlerskolecup er et tilbud til landets sejlerskoler, hvor elever fra nær og fjern bliver inviteret til Kerteminde for at stifte bekendtskab med kapsejlads.

Der sejles efter simplificerede kapsejladsregler hvor overordnet tema er god sportsånd og hvor målet er at have en god dag på vandet hvor kapsejlads er omdrejningspunktet.

I år deltog 14 hold af 3-4 elever, nogle medbragte egen instruktør og nogle lånte fra Kertemindes dygtige stab af instruktører.

Der sejles først 3 x 2 indledende sejladser og de bedste 5 hold går videre til Finalen.

Steen Frederiksen står med det overordnede ansvar og i tæt samarbejde med Henrik Boye og et veloplagt dommer crew der klarer banesiden bliver dagen afviklet med militærisk præcision. På land står en række hjælpere også klar til at klarer buro, forplejning og hygger om de af deltagerne som ikke er i aktion.

dsc_0212-collage

Sejlerskole Cup Crew

Efter de 2 første af 3 sejladser i finaleræset ligger Kertemindes pigehold til en sikker sejr med 2 førstepladser, de kan klarer ærterne med en 4. plads i sidste ræs og stadig vinde.

Desværre sker det utænkelige ved rundingen af sidste bundmærke, båden taber en gast i vandet som heldigvis ikke når at falde helt i, hun bliver hurtigt halet om bord igen men der er skaden sket, konkurrenterne er sluppet forbi så derfor ender dagen med en sejer til Århus, en andenplads til Kerteminde og en flot 3. plads fra det helt unge hold fra Middelfart sejlklub. Det var super dejligt at se at det også kunne appellerer til den lidt yngre generation at sejle H-båd.

Kerteminde Sejlerskole takker for en super fed dag, for alle de glade deltagere som kom og legede med og for de frivillige som er motoren der får alt dette til at være muligt.

Der skal også lyde en speciel tak til Jims Søferie der kom med årets hovedpræmie nemlig et 4 dags togt i en af de dejlige Halberg Rassy både.

jimsoferie100_0558

Hvis du vil se flere billeder af den smukke dag på vandet så følg linket her. til FLICKR

deunge

Gå evt. også ind på sejlerskolens Facebook side og synes godt om, vi søger altid at blive mere synlige så vi kan få booket bådene helt op i næste sæson med glade sejlerskoleelever.

Sejlerskole Opslagstekster på hjemmesiden

Generalforsamling

Udgivet d.08 nov 2017
Kerteminde Sejlklub afholder efterårsgeneralforsamling Hvordan: Dagsorden ifølge vedtægterne, se → § 7-11 Hvornår: Tirsdag 14. november 2017 kl 19.30 Hvor: Klubhuset Marinavejen 2, 5300 Kerteminde,...
Læs mere

Teori Duelighedsbevis

Udgivet d.02 okt 2017
Sejlerskolen har åbnet for tilmelding til undervisning i duelighedsbevisets teoretiske del. Se → tilmelding og beskrivelse af undervisning og tilmelding.

Sejlerskole CUP 2016

Udgivet d.16 sep 2016
 I lørdags afholdt Kerteminde-Sejlerskole Sejlerskole CUP 2016. En dejlig dag i selskab med glade mennesker. Klik her for yderligere beretning

Hjælperfest tilmelding

Udgivet d.18 dec 2015
Tilmelding til en af udvalgsformændene eller på hjemmesiden senest 20. januar se adresseliste for udvalgsformænd se tilmeldingssystem på hjemmeside Arrangementet foregår 29. januar 2016

Teoriundervisning

Udgivet d.21 okt 2015
Undervisning i den teoretiske del af duelighedsbeviset og yachtskipper 3 startede 7. oktober. Se mere om tider og priser og kontakter i kalenderen.  

Hvad sker der lige nu i facebook gruppen hvor sejlerne skriver til sejlerne.

Kerteminde sejlerskole

Vision At sejlerskolen i Kerteminde Sejlklub er en velfungerende skole, der med udgangspunkt i sejlsport, skaber basis for udviklende og engagerende aktiviteter på land og på vandet. Målsætning Skolens mål er : At højne sikkerheden til søs. At gøre eleverne til habile tursejlere med hovedvægten lagt på sikkerhed om bord, såvel ved havnemanøvre som på det åbne vand. At eleverne består den praktiske del af Søfartsstyrelsens duelighedsprøve for fritidssejlere. At eleverne får mulighed for at deltage i langture (Weekendture) At deltage i kapsejlads efter de grundlæggende færdigheder er opnået. At skabe gensidig ansvarsfølelse og balance mellem klub og medlem omkring krav og muligheder. Det understreges at forpligtelsen gælder begge veje. At Sejlerskolens medlemmer bidrager aktivt i forbindelse med afholdelse af klubbens aktiviteter. At tilvejebringe sociale/fælles aktiviteter således at afdelingen fungerer som en helhed, med plads til respekt for individuelle forskelle. At Sejlerskolens opgaver skal være dokumenterede i en sådan grad, at det er både synligt og muligt for alle og at have overblik over struktur og ansvarsområde.
Kerteminde sejlerskole
Kerteminde sejlerskole28/10/2017 @ 14:50
Så er masterne kommet af. Tusind tak for effektivt arbejde💪. Vi ses i morgen til det sidste.
Kerteminde sejlerskole
Kerteminde sejlerskole har tilføjet 7 nye billeder.28/09/2017 @ 19:33
Weekendtur til Agersø ⛵️🏝
Birgitte Graff
Birgitte Graff26/09/2017 @ 21:49
Vinderne af årets Sejlerskolecup 2017 i Kerteminde blev Århus igen. Tillykke.
Gry Green Linell
Gry Green Linell09/09/2017 @ 14:29
Ikke megen vind til 3. sejlads ...
Kerteminde sejlerskole
Kerteminde sejlerskole har tilføjet 4 nye billeder.09/09/2017 @ 13:52
Vi mangler stadig en enkelt sejlads inden medalrace, desværre er der pt ikke så megen vind