Sejlerskole

Lær at sejle – i godt selskab

Kerteminde Sejlklubs Sejlerskole er klubbens meget attraktive tilbud til alle voksne, der gerne vil lære praktisk sejlads.

På sejlerskolen lærer du at håndtere en sejlbåd under stort set alle forhold. Du bliver forberedt til at klare mange forskellige situationer til søs, og får dermed det allerbedste grundlag for et sikkert og positivt sejlerliv for dig og din familie.

Hvad enten det er som skipper med fod på eget dæk, eller som gast på en af de mange privatejede både der findes i Kerteminde, er det et godt adgangskort at have gennemført sejlerskolens grundige uddannelse.

Kerteminde Sejlklub har drevet voksensejlerskole i 30 år, og undervisningsprincipperne idag hviler på den store erfaring der er opsamlet igennem de mange år.

Du finder flere oplysninger samt tilmelding i menupunktern eller via oversigten herunder.

Sejlerskolen

Sejlerskole tilmelding og indmeldelse i sejlklubben.

Introduktion med beskrivelse af sejlerskolens indhold med de både der sejles i, og udstyr der bruges af klubben samt personligt udstyr.

Fortællinger om de former for sejlads kan man dyrke i sejlerskolen, samt beretninger fra oplevelser der har været.

Certifikater som Sejlerskolen har og certifikater som elever kan erhverve.

Formalia omkring sejler udddannelser i Kerteminde Sejlklubs sejlerskole og andre steder.

Meddelelser

Teori Duelighedsbevis

Udgivet d.02 okt 2017
Sejlerskolen har åbnet for tilmelding til undervisning i duelighedsbevisets teoretiske del. Se → tilmelding og beskrivelse af undervisning og tilmelding.

Sejlerskole CUP 2016

Udgivet d.16 sep 2016
 I lørdags afholdt Kerteminde-Sejlerskole Sejlerskole CUP 2016. En dejlig dag i selskab med glade mennesker. Klik her for yderligere beretning

Hjælperfest tilmelding

Udgivet d.18 dec 2015
Tilmelding til en af udvalgsformændene eller på hjemmesiden senest 20. januar se adresseliste for udvalgsformænd se tilmeldingssystem på hjemmeside Arrangementet foregår 29. januar 2016

Teoriundervisning

Udgivet d.21 okt 2015
Undervisning i den teoretiske del af duelighedsbeviset og yachtskipper 3 startede 7. oktober. Se mere om tider og priser og kontakter i kalenderen.

Sejlerskole Facebook Gruppe

Skift til Facebook Gruppen

Kerteminde sejlerskole

Vision At sejlerskolen i Kerteminde Sejlklub er en velfungerende skole, der med udgangspunkt i sejlsport, skaber basis for udviklende og engagerende aktiviteter på land og på vandet. Målsætning Skolens mål er : At højne sikkerheden til søs. At gøre eleverne til habile tursejlere med hovedvægten lagt på sikkerhed om bord, såvel ved havnemanøvre som på det åbne vand. At eleverne består den praktiske del af Søfartsstyrelsens duelighedsprøve for fritidssejlere. At eleverne får mulighed for at deltage i langture (Weekendture) At deltage i kapsejlads efter de grundlæggende færdigheder er opnået. At skabe gensidig ansvarsfølelse og balance mellem klub og medlem omkring krav og muligheder. Det understreges at forpligtelsen gælder begge veje. At Sejlerskolens medlemmer bidrager aktivt i forbindelse med afholdelse af klubbens aktiviteter. At tilvejebringe sociale/fælles aktiviteter således at afdelingen fungerer som en helhed, med plads til respekt for individuelle forskelle. At Sejlerskolens opgaver skal være dokumenterede i en sådan grad, at det er både synligt og muligt for alle og at have overblik over struktur og ansvarsområde.
Kerteminde sejlerskole har tilføjet 7 nye billeder.28/09/2017 @ 19:33
Weekendtur til Agersø ⛵️🏝
Birgitte Graff
Birgitte Graff26/09/2017 @ 21:49
Vinderne af årets Sejlerskolecup 2017 i Kerteminde blev Århus igen. Tillykke.
Gry Green Linell
Gry Green Linell09/09/2017 @ 14:29
Ikke megen vind til 3. sejlads ...
Kerteminde sejlerskole har tilføjet 4 nye billeder.09/09/2017 @ 13:52
Vi mangler stadig en enkelt sejlads inden medalrace, desværre er der pt ikke så megen vind
Kerteminde sejlerskole har tilføjet 3 nye billeder.09/09/2017 @ 11:07
Så er de første sejlads igang og de næste hold står klar!

Sejlerskolesejlads