Sejlerskole

Lær at sejle – i godt selskab

Kerteminde Sejlklubs Sejlerskole er klubbens meget attraktive tilbud til alle voksne, der gerne vil lære praktisk sejlads.

På sejlerskolen lærer du at håndtere en sejlbåd under stort set alle forhold. Du bliver forberedt til at klare mange forskellige situationer til søs, og får dermed det allerbedste grundlag for et sikkert og positivt sejlerliv for dig og din familie.

Hvad enten det er som skipper med fod på eget dæk, eller som gast på en af de mange privatejede både der findes i Kerteminde, er det et godt adgangskort at have gennemført sejlerskolens grundige uddannelse.

Kerteminde Sejlklub har drevet voksensejlerskole i 30 år, og undervisningsprincipperne idag hviler på den store erfaring der er opsamlet igennem de mange år.

Sejlerskolen

Sejlerskolen-Kerteminde

Tilmelding og generel beskrivelse af sejlerskolen.

Udstyr og både

Både der sejles i, og udstyr der bruges af klubben og personligt udstyr.

Sejladsformer

Hvilke former for sejlads kan man dyrke i sejlerskolen

Certifikater

Certifikater som Sejlerskolen har og certifikater som elever kan erhverve.

Meddelelser

Sejlerskole CUP 2016

Udgivet d.16 sep 2016
 I lørdags afholdt Kerteminde-Sejlerskole Sejlerskole CUP 2016. En dejlig dag i selskab med glade mennesker. Klik her for yderligere beretning

Hjælperfest tilmelding

Udgivet d.18 dec 2015
Tilmelding til en af udvalgsformændene eller på hjemmesiden senest 20. januar se adresseliste for udvalgsformænd se tilmeldingssystem på hjemmeside Arrangementet foregår 29. januar 2016

Teoriundervisning

Udgivet d.21 okt 2015
Undervisning i den teoretiske del af duelighedsbeviset og yachtskipper 3 startede 7. oktober. Se mere om tider og priser og kontakter i kalenderen.

Sejlerskole Facebook Gruppe

Skift til Facebook Gruppen

Kerteminde sejlerskole

Vision At sejlerskolen i Kerteminde Sejlklub er en velfungerende skole, der med udgangspunkt i sejlsport, skaber basis for udviklende og engagerende aktiviteter på land og på vandet. Målsætning Skolens mål er : At højne sikkerheden til søs. At gøre eleverne til habile tursejlere med hovedvægten lagt på sikkerhed om bord, såvel ved havnemanøvre som på det åbne vand. At eleverne består den praktiske del af Søfartsstyrelsens duelighedsprøve for fritidssejlere. At eleverne får mulighed for at deltage i langture (Weekendture) At deltage i kapsejlads efter de grundlæggende færdigheder er opnået. At skabe gensidig ansvarsfølelse og balance mellem klub og medlem omkring krav og muligheder. Det understreges at forpligtelsen gælder begge veje. At Sejlerskolens medlemmer bidrager aktivt i forbindelse med afholdelse af klubbens aktiviteter. At tilvejebringe sociale/fælles aktiviteter således at afdelingen fungerer som en helhed, med plads til respekt for individuelle forskelle. At Sejlerskolens opgaver skal være dokumenterede i en sådan grad, at det er både synligt og muligt for alle og at have overblik over struktur og ansvarsområde.
Kerteminde sejlerskole har delt Dansk Sejlunions opslag.31/01/2017 @ 9:22
Jeg har stemt.
Kerteminde sejlerskole har delt Dansk Sejlunions opslag.30/01/2017 @ 21:31
Verdens sejeste formand Steen er nomineret - Husk at stemme!
Gry Green Linell
Gry Green Linell30/09/2016 @ 15:45
Hvaaaaa, er der plads på en skolebåd til afriggersejlads i morgen?
Kerteminde sejlerskole12/09/2016 @ 15:45
Flot billede af dommercrew ved sejlerskolecup 2016. Der var ingen der endte som fiskeføde !!!
Kerteminde sejlerskole11/09/2016 @ 16:00
Så er der billeder fra Sejlerskolecup 2016... Super flotte sejladser, dejligt vejr og skønt at være omgivet af lutter glade mennesker. Tak til Kerteminde Sejlklub og Dansk Sejlunion for at gøre det muligt, samt til Sejl Sikkert - Brug Vesten for udlån af lækre veste til Dommerbåden og de deltagere som havde lyst...

Sejlerskolesejlads

Lidt beskrivelse til galleri