Sejlerskole

Lær at sejle – i godt selskab

Kerteminde Sejlklubs Sejlerskole er klubbens meget attraktive tilbud til alle voksne, der gerne vil lære praktisk sejlads.

På sejlerskolen lærer du at håndtere en sejlbåd under stort set alle forhold. Du bliver forberedt til at klare mange forskellige situationer til søs, og får dermed det allerbedste grundlag for et sikkert og positivt sejlerliv for dig og din familie.

Hvad enten det er som skipper med fod på eget dæk, eller som gast på en af de mange privatejede både der findes i Kerteminde, er det et godt adgangskort at have gennemført sejlerskolens grundige uddannelse.

Kerteminde Sejlklub har drevet voksensejlerskole i 30 år, og undervisningsprincipperne idag hviler på den store erfaring der er opsamlet igennem de mange år.

Du finder flere oplysninger samt tilmelding i menupunktern eller via oversigten herunder.

Sejlerskolen

Sejlerskole tilmelding og indmeldelse i sejlklubben.

Introduktion med beskrivelse af sejlerskolens indhold med de både der sejles i, og udstyr der bruges af klubben samt personligt udstyr.

Fortællinger om de former for sejlads kan man dyrke i sejlerskolen, samt beretninger fra oplevelser der har været.

Certifikater som Sejlerskolen har og certifikater som elever kan erhverve.

Formalia omkring sejler udddannelser i Kerteminde Sejlklubs sejlerskole og andre steder.

Meddelelser

Sejlerskole CUP 2016

Udgivet d.16 sep 2016
 I lørdags afholdt Kerteminde-Sejlerskole Sejlerskole CUP 2016. En dejlig dag i selskab med glade mennesker. Klik her for yderligere beretning

Hjælperfest tilmelding

Udgivet d.18 dec 2015
Tilmelding til en af udvalgsformændene eller på hjemmesiden senest 20. januar se adresseliste for udvalgsformænd se tilmeldingssystem på hjemmeside Arrangementet foregår 29. januar 2016

Teoriundervisning

Udgivet d.21 okt 2015
Undervisning i den teoretiske del af duelighedsbeviset og yachtskipper 3 startede 7. oktober. Se mere om tider og priser og kontakter i kalenderen.

Sejlerskole Facebook Gruppe

Skift til Facebook Gruppen

Kerteminde sejlerskole

Vision At sejlerskolen i Kerteminde Sejlklub er en velfungerende skole, der med udgangspunkt i sejlsport, skaber basis for udviklende og engagerende aktiviteter på land og på vandet. Målsætning Skolens mål er : At højne sikkerheden til søs. At gøre eleverne til habile tursejlere med hovedvægten lagt på sikkerhed om bord, såvel ved havnemanøvre som på det åbne vand. At eleverne består den praktiske del af Søfartsstyrelsens duelighedsprøve for fritidssejlere. At eleverne får mulighed for at deltage i langture (Weekendture) At deltage i kapsejlads efter de grundlæggende færdigheder er opnået. At skabe gensidig ansvarsfølelse og balance mellem klub og medlem omkring krav og muligheder. Det understreges at forpligtelsen gælder begge veje. At Sejlerskolens medlemmer bidrager aktivt i forbindelse med afholdelse af klubbens aktiviteter. At tilvejebringe sociale/fælles aktiviteter således at afdelingen fungerer som en helhed, med plads til respekt for individuelle forskelle. At Sejlerskolens opgaver skal være dokumenterede i en sådan grad, at det er både synligt og muligt for alle og at have overblik over struktur og ansvarsområde.
Brian Capion
Brian Capion24/07/2017 @ 18:34
Sommer Aftentur
Paco Benitez
Paco Benitez19/06/2017 @ 10:46
Vi laver spansk paella i næste weekend tur😊
Kent Tobiasen
Kent Tobiasen13/06/2017 @ 19:28
Gold Cup 7.-10. august
Har du tid og lyst til gode dage på vandet ved Folkebådenes guldpokal fra den 7-10. august, ja så har jeg banens bedste plads at tilbyde. Du behøver ikke at have den store erfaring....det får du Humørikonet wink;-)

Mandag den 7. august. Varsel kl. 12. 1 sejlads
Tirsdag varsel kl. 11 og 2 sejladser
Onsdag varsel kl. 11 og 2 sejladser
Torsdag varsel kl. 11 og 1 sejlads

Læs mere på http://www.kerteminde-sejlklub.dk/staevner-2/folkboat-75/

Ring gerne på 23241054 eller send mig en mail
Kent Tobiasen, Kerteminde Sejlklub
Kerteminde sejlerskole12/06/2017 @ 14:07
HAVNEFEST!!!

Kære alle sammen
Traditionen tro, er der igen i år havnefest i Kerteminde. Molekroen, som er en af sejlklubbens kroer, har brug for DIN hjælp!

Så hvis DU kan hjælpe nogle timer enten lørdag d 5 aug, søndag d 6 aug eller begge dage. Så kontakt Mettelise Fincks - mfincks@hotmail.com

Ps. Der er også behov for hjælpere til at sætte telte og borde op tors-fredag. Samt nogle til at pille det hele ned igen om mandagen.
Kerteminde sejlerskole21/05/2017 @ 20:58
Hvis du ikke var med på årets første weekendtur, er du allerede bagud i røverhistorierne...nogle sejlede med spiler i fantastisk vejr på vej til Samsø, andre sejlede for motor uden at starte den!

Sejlerskolesejlads