Om Klubblad og WWW

Om Information

Kerteminde Sejlklubs bruger klubblad og hjemmeside til kommunikation med medlemmer og gæster.

Sammen med hjemmesiden opstår andre tilsvarende kommunikationer, Facebook, maillister osv. De tilgås alle fra hjemmesiden. Klubbladet kan også læses på hjemmesiden (med en hel bevidst tilsigtet forsinkelse)

Klik på link for en mere detaljeret beskrivelse af hjemmeside og for at læse klubbladet.

Klubblad

Klubbladet har lang produktionstid og udkommer med et par måneders mellemrum. Bruges derfor mest til beretninger og længere tekster.

Seneste nummer vises herunder, arkiv med ældre årgange findes på klubblads-side.

Hjemmeside

Hjemmesiden har kort produktionstid og udkommer kontinuerligt.

Bruges derfor mest til løbende information (meddelelser og kalender), men har også en del faste sider med klubinformation hvor der er løbende stævne og sejladsoplysninger.

De faste sider er vist i menu strukturen som er vist øverst på siden. Der er dog sider som ikke er med i menuen for at undgå en alt for kompiceret stor menu, og for at undgå for store sider er de heller ike lagt direkte sammen med den ovenliggende side