Medlemsfordele

Medlems Fordele

Alle medlemmer får tilsendt et medlemskort i kreditkort format. Dette medlemskort giver adgang til en Rabatordning ”KS fordel Plus”.  Husk at gøre brug af dine medlemsfordele.

I 2016 har vi fornyet aftalen med en lang række forretninger i Kerteminde så du kan få fine rabatter når du handler i Kerteminde.

For at opnå rabatten skal du vise dit medlemskort fra Kerteminde Sejlklub og rabatten vil blive fratrukket på ikke nedsatte varer;

Fordels aftalen laves for et år af gangen, men listen med de Forretninger der er med i ordningen vil løbende blive opdateret når der kommer flere til og du vil kunne finde den her på Kerteminde Sejlklubs hjemmeside.

Liste med butikker der er med i aftalen fra den 01.04.2016

Klik på link for at læse mere om butikken, beliggenhed, produkter, åbningstider osv.