Medlemsfordele

Medlems Fordele

Alle medlemmer får tilsendt et medlemskort i kreditkort format. Dette medlemskort giver adgang til en Rabatordning ”KS fordel Plus”.  Husk at gøre brug af dine medlemsfordele.

Medlemmer som har indbetalt kontingent efter 15. april 2017 vil få tilsendt en fil med deres medlemskort, som derefter kan printes ud. Et plastik kort vil komme sammen med bladet i August.

I 2017 har vi fornyet aftalen med en lang række forretninger i Kerteminde så du kan få fine rabatter når du handler i Kerteminde.

For at opnå rabatten skal du vise dit medlemskort fra Kerteminde Sejlklub og rabatten vil blive fratrukket på ikke nedsatte varer.

Såfremt du kun har et midlertidig medlemskort, er forretningen berettiget til at se yderligere ID, f.eks. Dankort eller sygesikringsbevis.

Fordels aftalen laves for et år af gangen, men listen med de Forretninger der er med i ordningen vil løbende blive opdateret når der kommer flere til og du vil kunne finde den her på Kerteminde Sejlklubs hjemmeside.

Liste med butikker der er med i aftalen fra den 01.04.2016

Klik på link for at læse mere om butikken, beliggenhed, produkter, åbningstider osv.

Husk iøvrigt at medlemmer har adgang til det nye klubhus med eget kort

klubhus-kort-salg