Medlemskab

Som medlem af Kerteminde Sejlklub får du adgang til en mængde fordele, udover den helt åbenlyse gevinst ved at indgå i et fællesskab med andre du deler interessen for sejlads med.

Der er forskellige typer medlemskaber som også giver forskellige rettigheder, se detaljer i ⇓ Medlemsfordele

Kontakt klubben hvis du har specielle spørgsmål udover disse:

• Brug af ankerbøjer udlagt af klubben og af Dansk Sejlunion
  • Deltagelse i Sejlunionens kurser for tur- og kapsejlere
  • Deltagelse i klubbens aftensejladser og sejladser i andre klubber
  • Rabatordninger med udvalgte forretninger i Kerteminde
  • Rabatordninger og forsikringer i Sejlunionen og medlemsrabat i Danske Tursejlere
  • Gastebørser og fora hos Sejlunionen (se nedenfor)
  • Klubblade fra Kerteminde Sejlklub og fra Sejlunionen
  • Adgang til klubhuse og faciliteter deri
  • Diverse værktøj
  • Sejlerskole
  • Stævnehjælp
  • …..

Kerteminde Sejklub benytter et system ved navn Foreninglet til administration af medlemsoplysninger.Den vigtigste indgang til systemet sker via en medlemportal som kræver login.

Efter login får du adgang til de mest elementære funktioner i systemets første tid, dvs stamdata for personen og adgang tilbetaling af kontingent.

Systemet vil gradvis blive udbygget med direkte indmeldelse og andre betalinger end kontingent sålænge der er tale om rene medlemsaktiviteter. Endvidere forventes det udbygget med reservationer af klubfaciliteter og andre af medlemsfordelene.

Nye funktioner beskrives her og i underliggende menupunkter.

Udgivet d.17 mar 2017
Afholdes tirsdag 21. marts kl 19.30 i klubhuset Marinavejen 2, 5300 Kerteminde Afholdes i henhold til vedtægterne. Regnskaber fremlagt i klubben ks2016-03-regnskab2016-specifikation ks2016-03-regnskab2016 I forbindelse med generalforsamlingen kan der stemmes til årets fotokonkurrence. Se foto ved klik på billedet herunder

Nyt medlemsrabat tilbud

Udgivet d.12 feb 2017
Der er kommet endnu et rabattilbud på klubbens medlemsfordele. Der er Munkebo Fysioterapi der har et tilbud til de med skader eller de nytårsforsætter som de endnu ikke har fået gjort noget ved eller bare til de der vil være i god form når sejladserne starter.