Medlemskab

Som medlem af Kerteminde Sejlklub får du adgang til en mængde fordele, udover den helt åbenlyse gevinst ved at indgå i et fællesskab med andre du deler interessen for sejlads med.

Der er forskellige typer medlemskaber som også giver forskellige rettigheder, se detaljer i ⇓ Medlemsfordele

Kontakt klubben hvis du har specielle spørgsmål udover disse:

• Brug af ankerbøjer udlagt af klubben og af Dansk Sejlunion
  • Deltagelse i Sejlunionens kurser for tur- og kapsejlere
  • Deltagelse i klubbens aftensejladser og sejladser i andre klubber
  • Rabatordninger med udvalgte forretninger i Kerteminde
  • Rabatordninger og forsikringer i Sejlunionen og medlemsrabat i Danske Tursejlere
  • Gastebørser og fora hos Sejlunionen (se nedenfor)
  • Klubblade fra Kerteminde Sejlklub og fra Sejlunionen
  • Adgang til klubhuse og faciliteter deri
  • Diverse værktøj
  • Sejlerskole
  • Stævnehjælp
  • …..

Kerteminde Sejklub benytter et system ved navn Foreninglet til administration af medlemsoplysninger.Den vigtigste indgang til systemet sker via en medlemportal som kræver login.

Efter login får du adgang til de mest elementære funktioner i systemets første tid, dvs stamdata for personen og adgang tilbetaling af kontingent.

Systemet vil gradvis blive udbygget med direkte indmeldelse og andre betalinger end kontingent sålænge der er tale om rene medlemsaktiviteter. Endvidere forventes det udbygget med reservationer af klubfaciliteter og andre af medlemsfordelene.

Nye funktioner beskrives her og i underliggende menupunkter.

Afrigger og præmiefest

Udgivet d.11 sep 2017
HUSK TILMELDING TIL: Lørdag den 7. oktober kl. 13.00 er der Afrigger Sejlads. kl. 18.30 er der Afrigger Fest Download til udskrift ⇓ AfriggerSejladsOgFest-2017

Romsø Rundt tilmelding