Booking

System til visning af reservationer af diverse materiel og lokaler.

Du kan på ⇒dette link (eller klik på overskriften) se kalenderen og de forskellige grupper af reservationer:

• Følgebåde (klubbens RIB og ledsagerbåde)
  • Joller (ungdomsafdelingens sejljoller til udlejning, dog ikke C-optimistjollerne)
  • Lokaler (klubhuslokalerne i det nye klubhus, det gamle klubhus administreres af restauratør)
  • Værktøj og grej til medlemmer (slibe- og polermaskiner, mastevogn model KH, Gasgrill)
    • Mastevognen skal ikke bookes, men hentes i materielrum og afleveres i samme stand samme sted efter brug. Må ALDRIG efterlades på pladsen.
    • Gasgrill skal ikke bookes, og kan blot hentes af medlemmer til sejladsrelateret grill for et fællesskab. Dvs andre medlemmer bør have adgang, og grillen kan ikke benyttes til lukket privat brug. Det kan være praktisk at lægge en seddel ved grillen såfremt man har en plan for brug på et bestemt tidspunkt.

Reservation af øvrige enheder sker ved at sende mail til klubhus- eller materiel udvalg. Link til mail findes øverst på reservationsoversigten). Men først tjekker man på denne oversigt om det ønskede er ledigt. Hvis det er optaget, kan man kontakte den der har reserveret for finde ud af, om der er en fleksibel løsning, ellers kontaktes materiel/husudvalgsformand.

Man kan altså ikke selv booke med denne opsætning, man kan se hvad der er ledigt og derefter sende et bookingsønske.

Se reservationer – klik på Booking overskriften eller her