GOLDCUP 2014, Kerteminde Sejlklub

tibbe_mg_0112-l-wl.jpg

Gold Cup 2014 afholdes i Kerteminde i dagene 29. juli til 2. august i noget af Danmarks allerbedste kapsejladsfarvand.

Vi vil så gerne have, at I kommer lidt før for at have tid til at afprøve farvandet og opleve den 601 år gamle købstad, Kerteminde samt oplandets mange kvaliteter sammen med familie og venner inden kapsejladsen starter. Derfor er deltagerne fritaget for havneafgift fra den 26. juli 2014.

Programmet for sejladsserien sammen med dertil hørende information findes på www.kerteminde-sejlklub.dk/goldcup, og opdateres jævnligt i tiden frem til og under stævnet.

Spørgsmål relateret til selve sejladserne kan stilles til stævnelederen Hans Jørgen Ellekilde på mail til goldcup@kerteminde-sejlklub.dk .

På havnearealet er der fine campingfaciliteter, som kan bestilles sammen med deltagertilmelding fra 2. april, men såfremt I vil bestille leje af sommerhus, B&B eller ferielejlighed, så gør det i god tid hos Visitkerteminde på www.kertemindebooking.dk og skriv rabatkoden "GoldCup2014" eller send en mail til www.turist@visitkerteminde.com.

Kertemindeegnen betegnes af mange som et sommerparadis. Vi har Fyns bedste badestrande, en fantastisk natur på halvøen Hindsholm, spændende museer for både store og små, gode restauranter i forskellige genrer og prisklasser samt producenter af specialfødevarer som Hindsholmgrisen, Nybro Frugtplantage, Selleberg, og Munkebo Mikrobryg. Alle disse herligheder er nærmere beskrevet på www.visitkerteminde.dk/gold-cup-2014.

Kontakt stævneledelsen:
  • Mailform (se menu til venstre)
  • mailadressen guldpokal (a) kerteminde-sejlklub.dk
  • på postadressen
Kerteminde Sejlklub
Marinavejen 2
5300 Kerteminde

Undermenu

Efteråret 2015

Kerteminde Sejlklub fejrer folkebådens 75 års dag med et stort arrangement for alle folkebåds venner.

5-10 august 2017

Der vil være stor fest og showsejlads for alle samt guldpokal kapsejlads.

gc17-plakat.jpg

Download plakat

3. august 2014

Tillykke til Sundby Sejlforening som vandt sejladsen 2014 om Senator Hagensteins Goldpokal ved DEN-841 Tibbe-Tit

m-gp-vinderne.jpg

Brian Frisendahl, Michael Empacher, Claus Nygaard

Det samlede slutresultat efter 6. sejlads

Se foto fra sidstedagen

Nyt 25. august:

Se fotoalbums fra Catharina Friedrichs Eckernførde, her kan deltagere finde foto af egen båd.

Se slideshow hos Dansk Folkebådsklub

cod-841.jpg

OBS:

Goldcup 2015 Warnemunde, Tyskland

Sejldage 13-17 juli 2015

Arrangør: SpYC - Spandauer Yacht-Club Berlin

News historik

Aktuelle link

Indbydelsen NoR er tilgængelig

Sejladsbestemmelser SI er tilgængelig

Fotoalbum fra stævnet

Klassebevis NFIA klassebevis krav (se også NFIA )