Pigesejler Tilmelding 2018

BEMÆRK2018 sejladser og tilmelding er ikke åbnet endnu, og det sker først når NoR og andre dokumenter er klar. Denne note slettes når det er sket, indtil da er alle oplysninger her blot forberedelse og afventen.

I 2018 er der igen pigekapsejlads om mandagen.

Vi har et godt og bredt felt af trofaste deltagere, men vi kunne godt tænke os at være mange flere, så nye er velkomne.

I år vil pigesejlerne igen prøve noget nyt – har derfor sammensat et varieret program med både læring, træning og kapsejlads. Tilmed også med plads til selskabelig sammenkomst og spisning.

Vi skal derfor ikke sejle kapsejlads hver mandag, men vil ind imellem lave noget andet , fx trimøvelser

Programmet fremgår af kalenderoversigt med resulttater, hvor npogle af dagene kan blive ændret til andet indhold ens kapsejlads (altså ingen resultatlister)

To af gangene vil vi sejle to kortere kapsejadser i klubbens H både.

Deltagergebyret for en hel 2018 sæson er 550 kr.

• Sejladsbestemmelser,  ⇓Sejladsbestemmelser pigekap 2018.
  • Banekort, kan hentes her ⇓KS-DH-Banekort2018.
  • Deltagerliste, se ⇒ foreløbig og tilmeldinger kan følges på ⇒ foreninglet.
  • Resultatlister se → sejladsprogram

Tilmeld ved klik på knappen herunder.

Som noget nyt sker tilmelding i 2018 via Sejlklubben medlemssystem (ForeningLet). Det er det system der bruges til betaling af kontingent, pog det indeholder en medlemsportal. Du skal altså være logget ind med dit medlemslogin for at kunne tilmelde

Tilmelding og betaling ⇒ knap-foreninglet-tilmeld

ks-dh-banekort-2017

Download waypointlisten som ZIP-fil ⇓ DH-faste-mark-2016

Den pakkes-ud og indeholder en fil af type GPX (GPS udvekslingsformat) der kan importeres i mange kommercielle kort- og GPS-systemer (Garmin plotter og Homeport, Lowrance, Navionics, Google Maps/Earth osv) og OpenCPN .

Hvis man har lyst til at være med som "gæstesejler" koster det 50 kr per sejlads. (Pengene går til drift af dommerbåd og kapsejladsbøjerne)

Hvis du synes, det lyder spændende, kontakt pigesejler udvalgets formand Sabine Gill, tlf 41425941 eller pige@kerteminde-sejlklub.dk for at høre nærmere

Sejlerhilsen fra Pigesejlerudvalget