Pigesejler meddelelser

Facebook spejling

Listning af seneste opslag på Kerteminde Sejlklub Pigesejlers åbne facebook gruppe.

Dette er meddelelser fra medlem til medlem

Pigesejlere Kerteminde Sejlklub

Denne gruppe er for alle kvinder, der interesserer sig for kapsejlads i Kerteminde Sejlklub.
Sabine Gill04/02/2018 @ 15:11
Hej pigesejlere. "Krudtuglerne", en gruppe bestående af friske kvinder fra Kerteminde og omegn har arrangeret en aften i sejlklubben. Annoncen lyder sådan her:

Velkommen om bord den 21. februar 2018 i Kerteminde Sejlklub (restaurant) kl.18.00.

Vi har en super gast - Tina - som vil fortælle om sin sejltur over Atlanten. Vi starter med sejlermiddag og overlader derefter ordet til Tina. Vi inviterer også Pigesejlerne til at komme og være med.

Svar venligst senest d.14 februar at hensyn til hovmesteren.

Glæder os til en dejlig sejler oplevelse (på land!).

Bemærk, datoen er flyttet, der var tidligere annonceret med torsdag, den 22/2. Prisen for middagen er 125 inkl et glas vin eller øl og vi skal tilmelde os til Sisi, se mailen, du har fået fra Ulla i dag.

Vi er så heldige, at vi er inviteret med til Krudtuglernes arrangement. Bemærk, aftenen er kun for kvinder. Håber, vi ses
Sabine Gill09/01/2018 @ 6:39
Hej pigesejlere. Der er en kvindegruppe i Kerteminde, som har arrangeret en aften i Kerteminde Sejlklub. Her vil der blive holdt foredrag over en sejlads over Atlanten. Vi er så heldige at vi må deltage i dette lukkede arrangement. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen torsdag den 22. februar. Nærmere oplysninger følger.
Sabine Gill15/12/2017 @ 8:37
Velfortjent julefrokost efter klubhus rengøring. Tak til alle Jer, der kunne deltage i går, tak for den gode mad og Ullas fantastiske konfekt. Jeg ønsker Alle pigesejlerne en glædelig jul og så glæder vi os til foråret, når vi skal på vandet igen.
Sabine Gill14/12/2017 @ 6:42
Hej sejlerpiger. Husk, der er julerengøring i klubhuset og efterfølgende julefrokost hjemme hos mig i aften. Vi starter omkring kl 17 ved havnen. Der er desværre en del afbud. Så hvis du ikke har meldt dig til, er der stadig god plads, så man kan bare dukke op. Kom frisk. Jeg glæder mig til at se Jer.
Sabine Gill19/11/2017 @ 10:02
Hej pigesejlere. Så er doodlen færdig og den har talt sit tydelige sprog: Julerengøring + julefrokost bliver torsdag, den 14/12. Konceptet er følgende: Vi starter med rengøringen i klubhuset fra kl 17. Man kommer, når man kan og må gerne støde til senere. Det plejer at tage ca 1½ time. Når vi er færdige kører vi ud til mig i Måle hvor vi spiser julefrokosten.
Alle medbringer noget til fælles tag selv bord.
Hvem tager hvad med? Skriv her på siden så alle kan se, hvad der mangler.
Jeg sørger for rugbrød, franskbrød + smør
Jeg glæder mig til at se Jer alle
Hilsen Sabine
Sabine Gill05/11/2017 @ 21:50
Kære pigesejlere
Bådene er ved at være på land og vi er ved at gå i hi.
Forinden har vi dog traditionen tro endnu et punkt på programmet:

Alle udvalgene i sejlklubben har til opgave at gøre hovedrent i klubhuset og vi (pigerne) plejer at gøre dette sidst på året.
Vi plejer at kombinere det sure med det søde og holder julefrokost efter færdiggort arbejde.
Jo flere vi er, jo hurtigere bliver vi færdige. Rengøringen har de sidste år taget ca en time til halvanden.
Derefter kører vi ud til Måle hvor jeg bor og spiser julefrokost.
Hver medbringer en ret. Vi koordinerer her på facebook, så vi ikke får fem gange risengrød.

For at finde en dato, hvor flest mulige kan komme, har jeg lavet en doodle, se nedenfor.

Jeg vil hver af jer om at udfylde den snarest muligt, og senest den 15/11 så vi kan fastlægge datoen.
Hvis du ikke kan nå at deltage i rengøringen pga arbejde, så giv besked, man kan godt deltage i julefrokosten alligevel :-)

Jeg håber, at så mange som muligt har lyst til at mødes
Sejlerhilsen
Sabine

Se Her.

Den 15. september 2014 havde pigesejlerne atter superfotografen Ulrike Bauer Brandl med ud på dommerbåden. Det blev til masser af gode snap shots, som kan ses, ved at klikke på nedenstående link.

Pigerne takker for super fotos!

Sejladsbestemmelserne for pigesejlads 2016 finder du herunder:
 Sejladsbestemmelser 2016 KS-pigekapsejlads – sg