Pigesejler meddelelser

Se Her.

Den 15. september 2014 havde pigesejlerne atter superfotografen Ulrike Bauer Brandl med ud på dommerbåden. Det blev til masser af gode snap shots, som kan ses, ved at klikke på nedenstående link.

Pigerne takker for super fotos!

Sejladsbestemmelserne for pigesejlads 2016 finder du herunder:
 Sejladsbestemmelser 2016 KS-pigekapsejlads – sg

Facebook spejling

Listning af seneste opslag på Kerteminde Sejlklubs åbne facebook gruppe.

dette er meddelelser fra mewdlem til medlem

Stig Bjernemose
Stig Bjernemose12/09/2017 @ 11:57
For det første, Tak for medlemskab af gruppen..
Jeg er musiker/kunstner og bosat her i Kerteminde, og er igang med at forberede optagelser til en musikvideo. I den forbindelse vil Jeg høre ad om der evt. var nogle sejlere og en sejlbåd der kunne tænke sig at stille sig til rådighed i forhold til optagelserne.
Videoen skal optages på en aftensejlads og gerne i løbet af oktober måned, og vil kunne skydes i løbet af én aftensejllads.
.. Lad mig høre fra jer

De bedste hilsner.
Stig Bjernemose.
Thomas Jensen
Thomas Jensen08/09/2017 @ 20:11
Romsøturen d. 9.9.2017 aflyses.
Vejrguderne synes ikke lige, at KS-sejlerne skal have en dejlig dag på Romsø; det bliver øsende regnvejr hele dagen, og derfor aflyser vi turen. God weekend til alle.

Hilsen Turudvalget
Morten Grove
Morten Grove20/08/2017 @ 8:51
Stort tillykke med Klassemesterskabet i Molich X meter klassen til "Ninka", Niels og besætning.

Det er superflot.

Billedet: Frank fra Nyborg Sejlforening.
Dan Anker Nielsen
Dan Anker Nielsen03/09/2017 @ 8:47
Romsø Rundt 2017. Next Level var gæstesejler tilmeldt i tour klassen. Dejligt at være hjemme igen. Tak til Jørgen Mortensen og Pernille Madsen for en god kamp hele vejen rundt. De andre kan sejle deres egen sø. ;-)
Aksel Sørensen
Aksel Sørensen02/09/2017 @ 13:44
Der er meget lidt vind. Formanden er kommet på en båd uden øl.
Aksel Sørensen
Aksel Sørensen02/09/2017 @ 13:29
Så er formanden også kommet på vandet.