Pigesejler meddelelser

Se Her.

Den 15. september 2014 havde pigesejlerne atter superfotografen Ulrike Bauer Brandl med ud på dommerbåden. Det blev til masser af gode snap shots, som kan ses, ved at klikke på nedenstående link.

Pigerne takker for super fotos!

Sejladsbestemmelserne for pigesejlads 2016 finder du herunder:
 Sejladsbestemmelser 2016 KS-pigekapsejlads – sg

Facebook spejling

Listning af seneste opslag på Kerteminde Sejlklubs åbne facebook gruppe.

dette er meddelelser fra mewdlem til medlem

Claus Hamdrup
Claus Hamdrup01/07/2017 @ 10:57
3 Fynske bbpde i top Sjælland Rundt, heriblandt Xabyte fra Kerteminde, godt gået
Lars Vejsager Jørgensen
Lars Vejsager Jørgensen21/06/2017 @ 20:57
Vil ønske alle Kerteminde sejlere rigtig god sommerferie og sender en opfordring til jer om allerede nu at sætte kryds i kalenderen den 9. september hvor Korsør sejlklub afvikler Agersø rundt, som er en sejlads for både tur og kapsejlere.

Carsten Wagner
Carsten Wagner20/06/2017 @ 7:19
KS' jollesejlere indtager Sydstranden, mens mor og far venter ved den medbragte grill. En hyggelig afslutning på første halvdel af sejlsæsonen. Og lidt 'tube' kunne det også blive til. "Det sjoveste vi nogensinde har prøvet" var et af udbruddene fra ungerne. 😁😅
Bjarne Herborg Rasmussen
Bjarne Herborg Rasmussen18/06/2017 @ 22:25
Sejlsportsligaen's 2. stævne i Brejninge er færdig
Stort tillykke til Kerteminde Sejlklubs hold, efter 1. dags sejladser nr. 9. men sejlede sig op til en 4. plads.
Og er nu efter 2 stævner, samlet nr. 2 Flot klaret.
Thomas Jensen
Thomas Jensen15/06/2017 @ 20:57
Tursejlads i weekenden 17.-18. juni går til Lundeborg.
Jens Mohr Ernst står for denne tur, da turformanden er ramt af 60 års fødselsdag - ikke hans egen, men i familien :) Konceptet er det sædvanlige: dejligt vejr, hyggelig tursejlads, moleøl og grilloptænding og spisning sidst på eftermiddagen i Lundeborg. Hvis nogle skulle have lyst til at sejle kap, er der afgang mellem rød og grøn havnebøje kl. 10.00. Håber at se rigtig mange glade sejlere!
Carsten Wagner
Carsten Wagner15/06/2017 @ 16:40
Jolleafdelingen sejler mandag d. 19/6 til enten nord- eller sydstranden, hvor vi griller og hygger.