Pigesejler

Måske kunne du tænke dig at komme ud at sejle kapsejlads med andre piger?

Du kan enten stille op med din egen båd eller også sejle med som gast på en af de øvrige både.

Vi formidler gerne kontakt til en skipper.

Du kan ringe til en af os i udvalget og få en snak. Du kan også møde op en af de mandage vi sejler,  mellem kl. ca. 20.30  og 21.00 i Kerteminde Sejlklubs Klubhus, Marinavej 2, 5300 Kerteminde.  Alle pigesejlerne mødes nemlig i Klubstuen efter sejladsen.

Hvis du godt kunne tænke dig en prøvetur, for at se hvad det er, vil vi gerne være behjælpelige med det i løbet af sejlsæsonen.

Bestyrelsen vil altid være behjælpelig med at formidle gaster eller skippere. Det er dog til enhver tid skipperen der afgør hvilke gaster der sejler med.

For nærmere oplysninger ring eller skriv til:

Sabine Gill tlf. 65342314, E-mail: pige@kerteminde-sejlklub.dk

Nedenfor finder du link til sejladsbestemmelser, resultater og andet fra 2015 og frem.

Du kommer til det ved at vælge i hvedmenuen eller ved at klikke de foto der er link til samme undersider. De er kronologisk fra venstre idet de to første er om aftensejladser (først det der er før sejladsen og dernæst det der sker i løbet af sejladsen). De to næste om pigesejlergruppen generelt.er også kronologisk fra venstre mod højre, først det aktuelle fra dette år (inkl foto) og dernæst det der gemmes som historier fra tidligere år.

Nederst på siden er der en blog med indlæg nyheder og beskeder fra udvalget.

Oplysninger fra tiden før 2015 findes på ⇒ ks-f.dk

Alt det der hører sig til at man kender og gør før startskuddet fgår til første sejlads.

Regler, sejladbestemmelser, kalender og tilmelding.

Noget af det kan også bruges efter startskuddet (fx sejladsbestemmelser)

Sejlads oplysninger så som resultater og andet som opstår efter første start.

Det kan være meddelelser, nye deltagere, ændringer i SI osv

Andet

Alt det der spænder over livet og begivenheder i Pigesejler regi, men ikke specifik bundet til aftensejladsen.

Vinteraktiviteter, møder, og andre debatter.

Pigesejler Historik

Pigesejlads i Kerteminde og iøvrigt.

Historisk overblik og fortællingen om pigesejlads.

Opsamling af gemte fortællinger og fotoserier fra tidligere år

Pigesejler seneste 4 meddelelser

Pigesejlernes Introaften

Udgivet d.25 feb 2018

Mandag, den 9. april 2018 starter pigesejlerne så småt op på årets sejlsæson. Vi mødes kl. 19 i Søsportscentret. Vi finder ud af, hvem der vil sejle, om nogen mangler en gast eller om nye gaster mangler en båd. Forhåbentlig går det hele op i en højere enhed og alle der vil, kommer ud at sejle.

Egon, vores trofaste dommer vil gennemgå kapsejladsreglerne, så alle er up to date.

Der vil blive serveret kaffe og kage. Tilmelding er ikke nødvendigt.

Alle sejlerglade piger er velkomne. Man skal bare dukke op og gerne tage en sejlerglad pige mere med.

Sejlerhilsen

Sabine

Vandstigning søndag aften

Udgivet d.29 okt 2017

Hvis båden stadig ligger i vandet, er der måske behov og mulighed for at justere fortøjninger til aftenens vandstigning ( se vejrudsigter her på siden ).

vandstand-skift-tid

Søndag morges var vandstanden ca +1 meter, faldende til en halv meter midt på dagen, og prognosen var stigende til halvanden meter over normal vandstand (chart datum) om aftenen.

Resultatet blev 1,36 m over normal vandstand kl 21-22 da det var højest. En vandstand på +1,35 m gør, at der netop er stedvis vand på kørebanen Ndr. havnekaj og på fortovet langs Marinaen. Alle broer står således under vand ved +1,35 m og der er højt op til båddækket og langt ned til førtøjningsbøjlen.

beddingen

Sailwave resultatlister, unsafe meddelelse

Udgivet d.06 sep 2017

Sailwave har fornylig forbedret deres sikkerhed og dermed skiftet i adresser. Rent teknisk betyder det, at der er tilføjet et certifikat og hjemmeside adresser starter med https: (mod tidligere http:)

Desværre udelader sailwave www fra adressen så resultatlister placeres med adressen https://sailwave.com—  og ikke med https:/www.sailwave.com— som er den form deres certifikat er udstedt til.

Det betyder at du i nogle browsere (fx EDGE og FIREFOX) får en besked om “unsafe side” når du vil se en sailwave-resultatliste.

Du kan ignorere beskeden, der er ikke noget seriøst unsafe.

En henvendelse til sailwave giver forhåbning om at det løses generelt, enten ved et nyt certifikat der også gælder adresser uden www eller anden løsning. Men der kan gå nogen tid, så indtil da skal man omgå denne URL-parser-fejl på en eller anden måde.

På Kerteminde-Sejlklub hjemmesiden forsøges en løsning eller omgåelse, med omskrivning af adresser, men kun for de nyeste, da det er uoverkommeligt mange steder såfremt alle gamle henvisninger skal ændres.

En anden mulighed er at se resultatlisten trods advarslen, som vist i billedet herunder.

sailwave-unsafe

Og tilsyneladende er det kun EDGE og FIREFOX der giver problemet, så en tredje løsning kan være at bruge Safari, Cliqz, Opera, Chrome eller anden browser.

Opdatering kl 22, 7. sept 2017- Sailwave har løst problemet med certifikat og parsing af URL.

Send besked til it-support hvis du mod forventning oplever fejlen i anden browser.