Pigesejler

Måske kunne du tænke dig at komme ud at sejle kapsejlads med andre piger?

Du kan enten stille op med din egen båd eller også sejle med som gast på en af de øvrige både.

Vi formidler gerne kontakt til en skipper.

Du kan ringe til en af os i udvalget og få en snak. Du kan også møde op en af de mandage vi sejler,  mellem kl. ca. 20.30  og 21.00 i Kerteminde Sejlklubs Klubhus, Marinavej 2, 5300 Kerteminde.  Alle pigesejlerne mødes nemlig i Klubstuen efter sejladsen.

Hvis du godt kunne tænke dig en prøvetur, for at se hvad det er, vil vi gerne være behjælpelige med det i løbet af sejlsæsonen.

Bestyrelsen vil altid være behjælpelig med at formidle gaster eller skippere. Det er dog til enhver tid skipperen der afgør hvilke gaster der sejler med.

For nærmere oplysninger ring eller skriv til:

Sabine Gill tlf. 65342314, E-mail: pige@kerteminde-sejlklub.dk

Nedenfor finder du link til sejladsbestemmelser, resultater og andet fra 2015 og frem.

Du kommer til det ved at vælge i hvedmenuen eller ved at klikke de foto der er link til samme undersider. De er kronologisk fra venstre idet de to første er om aftensejladser (først det der er før sejladsen og dernæst det der sker i løbet af sejladsen). De to næste om pigesejlergruppen generelt.er også kronologisk fra venstre mod højre, først det aktuelle fra dette år (inkl foto) og dernæst det der gemmes som historier fra tidligere år.

Nederst på siden er der en blog med indlæg nyheder og beskeder fra udvalget.

Oplysninger fra tiden før 2015 findes på ⇒ ks-f.dk

Alt det der hører sig til at man kender og gør før startskuddet fgår til første sejlads.

Regler, sejladbestemmelser, kalender og tilmelding.

Noget af det kan også bruges efter startskuddet (fx sejladsbestemmelser)

Sejlads oplysninger så som resultater og andet som opstår efter første start.

Det kan være meddelelser, nye deltagere, ændringer i SI osv

Andet

Alt det der spænder over livet og begivenheder i Pigesejler regi, men ikke specifik bundet til aftensejladsen.

Vinteraktiviteter, møder, og andre debatter.

Pigesejler Historik

Pigesejlads i Kerteminde og iøvrigt.

Historisk overblik og fortællingen om pigesejlads.

Opsamling af gemte fortællinger og fotoserier fra tidligere år

Pigesejler seneste 4 meddelelser

Afrigger sejlads og fest

Udgivet d.06 sep 2016

Afriggersejlads og -fest

afrigger-2016

Download plakat til udskrift ⇓ AfriggerSejladsOgFest_2016

AFRIGGER SEJLADS
LØRDAG DEN 1. OKTOBER KL 13:00 HOLDER KS AFRIGGER SEJLADS

Sejladsen er åben for alle sejlførende både og sejladsen starter i lighed med tidligere år fra klubhuset. Her mødes alle inden sejladsens start iført sejlertøj, redningsvest og udklædning. Der løses en “vanskelig” opgave inden sejladsen.

Tilmelding til Jørgen Larsen: 30 92 63 35 med angivelse af navn på båd og skipper.

AFRIGGER FEST
LØRDAG DEN 1. OKTOBER KL 18:30 HOLDER KS AFRIGGER FEST

Pris inkl. buffet og velkomstdrink: 225,- kr/person
– Inklusiv underholdning med lokalt islæt, leveret af proffer.
– Præmieoverrækkelser fra årets sejladser kølbåde/piger/klassebåde.
– Rigtig sejler dansemusik “ikke for højt”.
– Husk at rede op i båden, og lad bilen stå.

Tilmeld dig senest d. 29. september til denne helt uforglemmelige fest

Pigerne sejler i H både næste mandag

Udgivet d.16 maj 2016

HUSK! Næste mandag, den 23/5 afløses den vanlige pigekapsejlads af Delgados Cup. Pigerne låner sejlerskolens H både og der vil blive gennemført 2 kapsejladser den aften. Der er skippermøde kl 18 i søsportscentret.

Resultaterne fra aftenens sejladser indgår ikke i sæsonens samlede resultater.

Den 13. juni låner vi igen H bådene og de ialt 4 sejladser danner Delgados Cup.

Vinderholdet vinder en aften i Delgados frisørsalon, hvor der vil blive hygget, snakket hår, frisurer og meget mere.

Vi glæder os til at droppe måltal mm og første båd i mål vinder.

Sejlerhilsen

Sabine

Sæsonstart 2016

Udgivet d.05 maj 2016

Så er vi kommet igang med pigesejladserne mandag aften. Vi har haft skønt vejr og nogle fine sejladser. Det er desværre endnu ikke lykkedes at få resultaterne op på siden, men vi arbejder på sagen.

Efter sejladserne mødes vi i søsportscenteret og det er dejligt at se, at alle bådene er med på den ide. Det tegner til at blive en god sæson 2016.

Folkebådene har brug for hjælp

Udgivet d.11 apr 2016

Folkebådene mangler dommer 5 onsdage i foråret, og 3 onsdage i efteråret. opgaven er, at lægge 2 bøjer ud, som bruges til start+gate+mål, samt at starte os og tage os i mål.Topmærket er en af de gule kapsejlads-bøjer. Til gengæld tilbyder vi: 45 taknemmelige sejlere, gratis mad og øl i restauranten, samt for hvor gang vi får hjælp tilbyder vi, fra Folkebåden ALPI, en aftentræning for jollerne. Og det kan tilføjes at vi kan stille med en meget kompetent jolletræner, da vi har 2 tidligere fuldtidsprofessionelle landsholdstrænere, samt en amatør med 34 års jolleerfaring.

Kontakt Flemming Palm på mail: Lineogflemming@webspeed.dk eller tlf. 30292264