Pigesejler

Måske kunne du tænke dig at komme ud at sejle kapsejlads med andre piger?

Du kan enten stille op med din egen båd eller også sejle med som gast på en af de øvrige både.

Vi formidler gerne kontakt til en skipper.

Du kan ringe til en af os i udvalget og få en snak. Du kan også møde op en af de mandage vi sejler,  mellem kl. ca. 20.30  og 21.00 i Kerteminde Sejlklubs Klubhus, Marinavej 2, 5300 Kerteminde.  Alle pigesejlerne mødes nemlig i Klubstuen efter sejladsen.

Hvis du godt kunne tænke dig en prøvetur, for at se hvad det er, vil vi gerne være behjælpelige med det i løbet af sejlsæsonen.

Bestyrelsen vil altid være behjælpelig med at formidle gaster eller skippere. Det er dog til enhver tid skipperen der afgør hvilke gaster der sejler med.

For nærmere oplysninger ring eller skriv til:

Sabine Gill tlf. 65342314, E-mail: pige@kerteminde-sejlklub.dk

Nedenfor finder du link til sejladsbestemmelser, resultater og andet fra 2015 og frem.

Du kommer til det ved at vælge i hvedmenuen eller ved at klikke de foto der er link til samme undersider. De er kronologisk fra venstre idet de to første er om aftensejladser (først det der er før sejladsen og dernæst det der sker i løbet af sejladsen). De to næste om pigesejlergruppen generelt.er også kronologisk fra venstre mod højre, først det aktuelle fra dette år (inkl foto) og dernæst det der gemmes som historier fra tidligere år.

Nederst på siden er der en blog med indlæg nyheder og beskeder fra udvalget.

Oplysninger fra tiden før 2015 findes på ⇒ ks-f.dk

Alt det der hører sig til at man kender og gør før startskuddet fgår til første sejlads.

Regler, sejladbestemmelser, kalender og tilmelding.

Noget af det kan også bruges efter startskuddet (fx sejladsbestemmelser)

Sejlads oplysninger så som resultater og andet som opstår efter første start.

Det kan være meddelelser, nye deltagere, ændringer i SI osv

Andet

Alt det der spænder over livet og begivenheder i Pigesejler regi, men ikke specifik bundet til aftensejladsen.

Vinteraktiviteter, møder, og andre debatter.

Pigesejler Historik

Pigesejlads i Kerteminde og iøvrigt.

Historisk overblik og fortællingen om pigesejlads.

Opsamling af gemte fortællinger og fotoserier fra tidligere år

Pigesejler seneste 4 meddelelser

Sailwave resultatlister, unsafe meddelelse

Udgivet d.06 sep 2017

Sailwave har fornylig forbedret deres sikkerhed og dermed skiftet i adresser. Rent teknisk betyder det, at der er tilføjet et certifikat og hjemmeside adresser starter med https: (mod tidligere http:)

Desværre udelader sailwave www fra adressen så resultatlister placeres med adressen https://sailwave.com—  og ikke med https:/www.sailwave.com— som er den form deres certifikat er udstedt til.

Det betyder at du i nogle browsere (fx EDGE og FIREFOX) får en besked om “unsafe side” når du vil se en sailwave-resultatliste.

Du kan ignorere beskeden, der er ikke noget seriøst unsafe.

En henvendelse til sailwave giver forhåbning om at det løses generelt, enten ved et nyt certifikat der også gælder adresser uden www eller anden løsning. Men der kan gå nogen tid, så indtil da skal man omgå denne URL-parser-fejl på en eller anden måde.

På Kerteminde-Sejlklub hjemmesiden forsøges en løsning eller omgåelse, med omskrivning af adresser, men kun for de nyeste, da det er uoverkommeligt mange steder såfremt alle gamle henvisninger skal ændres.

En anden mulighed er at se resultatlisten trods advarslen, som vist i billedet herunder.

sailwave-unsafe

Og tilsyneladende er det kun EDGE og FIREFOX der giver problemet, så en tredje løsning kan være at bruge Safari, Cliqz, Opera, Chrome eller anden browser.

Opdatering kl 22, 7. sept 2017- Sailwave har løst problemet med certifikat og parsing af URL.

Send besked til it-support hvis du mod forventning oplever fejlen i anden browser.

Afrigger sejlads og fest

Udgivet d.06 sep 2016

Afriggersejlads og -fest

afrigger-2016

Download plakat til udskrift ⇓ AfriggerSejladsOgFest_2016

AFRIGGER SEJLADS
LØRDAG DEN 1. OKTOBER KL 13:00 HOLDER KS AFRIGGER SEJLADS

Sejladsen er åben for alle sejlførende både og sejladsen starter i lighed med tidligere år fra klubhuset. Her mødes alle inden sejladsens start iført sejlertøj, redningsvest og udklædning. Der løses en “vanskelig” opgave inden sejladsen.

Tilmelding til Jørgen Larsen: 30 92 63 35 med angivelse af navn på båd og skipper.

AFRIGGER FEST
LØRDAG DEN 1. OKTOBER KL 18:30 HOLDER KS AFRIGGER FEST

Pris inkl. buffet og velkomstdrink: 225,- kr/person
– Inklusiv underholdning med lokalt islæt, leveret af proffer.
– Præmieoverrækkelser fra årets sejladser kølbåde/piger/klassebåde.
– Rigtig sejler dansemusik “ikke for højt”.
– Husk at rede op i båden, og lad bilen stå.

Tilmeld dig senest d. 29. september til denne helt uforglemmelige fest

Pigerne sejler i H både næste mandag

Udgivet d.16 maj 2016

HUSK! Næste mandag, den 23/5 afløses den vanlige pigekapsejlads af Delgados Cup. Pigerne låner sejlerskolens H både og der vil blive gennemført 2 kapsejladser den aften. Der er skippermøde kl 18 i søsportscentret.

Resultaterne fra aftenens sejladser indgår ikke i sæsonens samlede resultater.

Den 13. juni låner vi igen H bådene og de ialt 4 sejladser danner Delgados Cup.

Vinderholdet vinder en aften i Delgados frisørsalon, hvor der vil blive hygget, snakket hår, frisurer og meget mere.

Vi glæder os til at droppe måltal mm og første båd i mål vinder.

Sejlerhilsen

Sabine