Klassebåd Sejladser 2018

Klassebåde 2018

Resultater:

Deltagerliste og resultatliste.

Bemærk i deltagerliste, at kun både med klasse “onsdag18″ er tilmeldt årets sejlads og både noteret IG i klassebevis har “Ikke-Gyldigt” 2018 kapsejladsbevis.

Deltagelse og måltagning kræver Gyldigt klassebevis og betalt tilmelding.

TitelLinkLinkNote
Informationer
Sejladsbestemmelser
KS-F-SI-2018_v1 tjek evt ændringer
tilmelding
Deltagerliste
Fayard Cup
18. april - 16.maj
Fayard Cup resultatlisteÅrsresultatSailwavenoter
Queen Mary Cup
23. maj - 20. juni
Queen Mary Cup resultatlisteÅrsresultatSailwavenoter
Superbrugsen Cup
27. juni - 29. august
Brugsen Cup resultatlisteÅrsresultatSailwavenoter
Halberg Cup
5. september - 26. september
Halberg Cup resultatlisteÅrsresultatSailwavenoter
Klubmesterskab
Klubmesterskab samlet resultatlisteKlubmesterskab KS resultatSailwavenoter

Resultatlister opdateres efter sejladserne og viser aktuel resultat til og med senest sejlede sejlads.

For Folkebådene er der en måneds Cup og et samlet årsresultat. Årsstilling bliver stående ved afslutning af en måneds serie.

Datorer for hver sejlads fremgår af sejladsbestemmelserne sammen med eventuelle ændringer som findes på opslagstavlen.

5sm-icon-klass1

Se resultater fra 2015

Se resultater fra 2016

Se resultater fra 2017

Folkebåd Meddelelser

Endelig kom vi ud at hænge

Udgivet d.14 jun 2018

Astrea

Her dog Astrea FØR starten, hvor besætningen naturligvis sparede på kræfterne. Vi fik 2 sejladser i Herlig hængeluft, som blev vundet af Rio og Geppeline. Næste onsdag er sidste i Queen Mary cup, og så er der rødvin til de 3 bedste mandskaber.

Om godt en uge er der Fynsmesterskab på bugten, og jeg er ved at have alle brikker på plads. Dog mangler båden på fotoet en enkelt gast, til om søndagen. Hvem vil med på dette smukke skib søndag? Jeg fornemmer ikke der vil blive stillet urimelige krav til evnerne til at hænge ispind?

Noget helt andet. Vi er blevet spurgt, om vi Folkebåde vil hjælpe med til at gøre havnefesten en smule mere maritim. Det kan vi gøre ved at samles 3-4 Folkebåde 4/8 kl. 13.15, og så sejle et par omgange i inderhavnen, hvor der vil være mange mennesker at blære sig for. Hvis nogen har fjernstyret modelfolkebåd, er de også meget velkomne. Tilmelding hos undertegnede.

Hilsen Flemming Palm, ALPI

Fayard Cup vinderne fundet

Udgivet d.17 maj 2018

IMG_1867 IMG_5364

Og de står lige her, på det første foto, med deres præmier i hænderne. Fayard sponsorerede 9 flasker vin, til de 3 første både. 8 sejladser kom cuppen til at bestå af. 11 både deltog på den afsluttende onsdag, og deltagelsen har generelt været høj. Vi er også blevet forkælet med fantastisk vejr, alle dage. Suveræn vinder: Rio, med Claus, Scott og Anders. nr. 2 og 3 blev ALPI og Kong Fus.

11 Folkebåde på linjen

Udgivet d.03 maj 2018

Dagens Citat: Søren Kæstel er jo mest med for hyggens skyld.

Udtalt af Ejer af Cirkeline, efter 2 andenpladser, uden købe-rorsmanden fra Hellerup. Desværre blev de pillet ud af vores skrappe dommere, for tyvstart i 2. sejlads. Førstepladserne tog Rio og Geppeline.

11 både kunne nyde godt af 6-8 m/s fra sydøst, hvilket især gav krappe bølger på styrbord halse. Banens længe var præcist beregnet af vores dommere: Finn Rasmussen og Eivin, således at vi kunne nyde solnedangen på vej i havn.

Menuen stod på lækker biksemad med bearnaise sovs. Jeg er nok ikke den eneste som fortrød 5. portion. Især da desserten så blev båret ind. Vi har det alt for godt:-)

Folkebådene delvis godt igang

Udgivet d.19 apr 2018

IMG_5135 IMG_5136

Perfekte rammer. Et mirakel, efter en uendelig vinter. T-shirt-vejr og en smuk solnedgang. 7 både på linjen. Ja, linjen var der, men ingen dommerbåd! Dommerne mistede modet, efter bøvl med gearet, og fundet af en foruroligende mængde vand i båden. Så efter at have lagt en startlinje ud, listede de, øsende, i havn. Hermed stod Alpis højtråbende gast, Thomas Bastrup for, sin første nogensinde, startprocedure. Jeg havde, korrekt, luret at det ville blive svært for de ivrige folkebådsskippere, at holde sig under linjen, i mangel af dommere, så inden starten annoncerede jeg, at resultaterne ikke ville komme til at tælle i regnskabet. Ved efterfælgende middag kunne de mange tilmeldte glæde sig over en stor udsøgt hakkebøf. Tumbs up for den.

Vandstigning søndag aften

Udgivet d.29 okt 2017

Hvis båden stadig ligger i vandet, er der måske behov og mulighed for at justere fortøjninger til aftenens vandstigning ( se vejrudsigter her på siden ).

vandstand-skift-tid

Søndag morges var vandstanden ca +1 meter, faldende til en halv meter midt på dagen, og prognosen var stigende til halvanden meter over normal vandstand (chart datum) om aftenen.

Resultatet blev 1,36 m over normal vandstand kl 21-22 da det var højest. En vandstand på +1,35 m gør, at der netop er stedvis vand på kørebanen Ndr. havnekaj og på fortovet langs Marinaen. Alle broer står således under vand ved +1,35 m og der er højt op til båddækket og langt ned til førtøjningsbøjlen.

beddingen