KS-performance

nt-ks-performance

Procedurer for tilmelding og booking har ikke fundet den endeligform endnu.

Kontakt formand. kasserer eller KS-performance gruppen for yderlige oplysninger.

Kontakt kan ske pr mail til ks-performance [at] kerteminde-sejlklub.dk

Deltagerlsite

Booking

kalender

J70 Vind Vand Sejl

Udgivet d.19 apr 2018

Husk J70 introduktion på fredag (20. april kl 15-18).
Denne gang er det med sejl og vand.

Det er nu tiden at vi skal ud at sejle, og det er muligt, også for dig at afprøve båden på vandet.

Fredag den 20. april, fra klokken 15.00 til 18.00.

Du møder bare op med dit sejlertøj, hvordan og hvorledes du kommer på vandet forklares på dagen.

Klokken 18.00 er der introduktion til KS-Performance. Der er nu udarbejdet retningslinjer for brugen af båden.

Hvordan, hvornår og hvad det koster.

Klubben er vært for en grill pølse og en håndbajer.

Jørgen Mohr Ernst.

54sm-icon-sl1

J/70 båddåb

Udgivet d.21 mar 2018

Lørdag eftermiddag kl 14 afsløres navnet på den nyanskaffede J-70 og arbejdsgruppen (J70 aktivitetsudvalget) præsenterer deres oplæg til anvendelsen af båden.

54sm-icon-sl1

Vinteren er ved at slippe sit tag i Danmark, og inden længe kan vi forhåbentlig mærke en spirende forårsfornemmelse.

I Kerteminde Sejlklub er vi i gang med forberedelsen til sommerens aktiviteter, og i den forbindelse også aktiviteten omkring klubbens nyindkøbte J-70 båd og Sejlsportsligaen.

Henrik Boye, Sten Frederiksen og Egon Høeg har sammensat et oplæg til, hvordan båden bedst mulig giver flest mulige medlemmer og flest mulige timer på vandet.

Ung som ældre skal alle have mulighed for at være en del af dette projekt. Derfor inviterer Kerteminde Sejlklub til præsentation og dåb af båden.

Efterfølgende en kort indføring i alle de muligheder du har som deltager i dette projekt (nyt for nogen, men måske er det for dig blot en opfølgning på de prøvesejladser der var i 2015), og selvfølgelig ikke mindst: Hvordan kommer vi på vandet ?

Klubben er vært for en øl/vand og en pølse fra grillen.

Lørdag den 24. marts klokken 14.00 ved Søsportscenteret.

Med Sejler hilsener

Jørgen Larsen

Folkebådene har brug for hjælp

Udgivet d.11 apr 2016

Folkebådene mangler dommer 5 onsdage i foråret, og 3 onsdage i efteråret. opgaven er, at lægge 2 bøjer ud, som bruges til start+gate+mål, samt at starte os og tage os i mål.Topmærket er en af de gule kapsejlads-bøjer. Til gengæld tilbyder vi: 45 taknemmelige sejlere, gratis mad og øl i restauranten, samt for hvor gang vi får hjælp tilbyder vi, fra Folkebåden ALPI, en aftentræning for jollerne. Og det kan tilføjes at vi kan stille med en meget kompetent jolletræner, da vi har 2 tidligere fuldtidsprofessionelle landsholdstrænere, samt en amatør med 34 års jolleerfaring.

Kontakt Flemming Palm på mail: Lineogflemming@webspeed.dk eller tlf. 30292264

Sejlsportsliga Fremtid

Udgivet d.08 feb 2016

Vedhæftet Ligaforeningens redegørelse om Sejlsportsligaens fremtid.

Download vedhæftede redegørelse ⇓ Liga klubinformation 03 02 2016

Denne redegørelse skal danne baggrund for mødet om Sejlsportsligaen der er indkaldt til:

ONSDAG DEN 10. FEBRUAR, KL 1800 på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25,5250 Odense (tæt på motorvejen)

Der vil blive serveret en sandwich når I kommer kl. 1800.

PS. Hvis nogen klubber kommer mere end en person må I godt lade os det vide af hensyn til forplejning.

Deltagelse fra Kerteminde Sejlklub koordineres af formanden og sejladsudvalgsformand, og henvend dig til dem hvis du vil deltage i mødet.

Vi glæder os til at se jer.

Ligaforeningen

Regelspil, klubaftener om RRS

Udgivet d.02 jan 2016

Hej KS sejlere.

Der afholdes gennemgang af Regelspil 6 tirsdage til foråret således, at man på skærmen gennemgår en af sværhedsgraderne og stemmer om resultatet og afprøver flertallets mening og ser hvem der stemmer rigtigt om situationen.

Regelspillet kan du finde beskrevet hos Dansk Sejlunion, men får det bedste udbytte af den fælles debat, hvis man ikke har lært resultatet udenad inden første gennemgang.

• Første tirsdag gennemgår vi sværhedsgrad NEM.
  • Anden tirsdag gennemgår vi sværhedsgrad MIDDEL.
  • Tredje tirsdag gennemgår vi sværhedsgrad SVÆR.
  • De tre sidste tirsdage repeterer vi.

For at nå det hele vil der kun være begrænset tid til debat hvilket tovholderen styrer.

NB: Tilmelding senest søndag 10. januar på mail joergenlindegaard@live.dk

De 6 tirsdage

• 12. januar kl. 19.00
  • 19. januar kl. 19.00
  • 02. februar kl. 19.00
  • 16. februar kl. 19.00
  • 23. februar kl. 19.00
  • 08. marts kl. 19.00

På opfordring fra sejlere.

Jørgen Lindegaard

Download invitation/beskrivelse ===> regelspil-arrangement