J70

April 2018 og derefter:

I Kerteminde Sejlklub er vi i gang med forberedelsen til sommerens aktiviteter, og i den forbindelse også aktiviteten omkring klubbens nyindkøbte J-70 båd og Sejlsportsligaen.

Ung som ældre skal alle have mulighed for at være en del af dette projekt. Derfor inviterede Kerteminde Sejlklub til præsentation og dåb af båden. Efterfølgende en kort indføring i alle de muligheder du har som deltager i dette projekt, og selvfølgelig ikke mindst: Hvordan kommer vi på vandet?.

Senere har der været introduktionssejlads og der er åbnet for tilmeldinger og sejlads i den aktivitet der har fået navnet KS-PERFORMANCE

Derudover er J70 som bådtype og Kerteminde Sejlklub som klub også aktiv i SEJLSPORTSLIGA, men det er en anden sag

Se mere i underafsnit i takt med at der kommer informationer.

KS-performance

se SIDE

icon-ks-performance

KS-performance er et tilbud fra Kerteminde Sejlklub til alle medlemmer. Efter behøring introduktion og frigivelse til denne responsive bådtype kan båden bookes for et gebyr for hver enkelt sejlads. Lånet kan være til konkurence sejlas eller øvelsessejlads eller blot fornøjelsessejlads.

Følg link ovenfor til beskrivelse og booking.

Sejlsportliga

Se Kerteminde sejlspotsliga ⇒ side

54sm-icon-sl1

Sejlsportsligaen er en dansk og international turnering opdelt i to divisioner.

Kerteminde Sejlkjlub deltager i division 1 med et udtaget hold fra KS-performance gruppen, og den konkurrence aktivittet kan følges på sejlsportsligaen side.

Følg link ovenfor til beskrivelse af liga divisions konkurrencer..

Afriggerfest

Udgivet d.20 sep 2018

Kære medlemmer i Kerteminde Sejlklub.

I mange år har der været tradition for, at vi i forbindelse med årets afrigger sejlads også om aften afholdt en afriggerfest.

De seneste par år har vi oplevet, at interessen for at deltage i festen knap har været så stor, så derfor har udvalgene for aften-sejladserne, samt formanden som de seneste år har arrangeret festen, besluttet at vi i år afprøver et nyt koncept.

I forbindelse med afrigger sejladsens ”tredje halvleg”, udvider vi arrangement til også at være overrækkelse af årets pokaler, og der vil være moleøl til alle fremmødte.

Det vil endvidere være mulighed for at købe grillpølser eller selv medbringe noget til grillen.

Så derfor, mød frem, lørdag den 6. oktober, vi forventer at der er uddeling af præmier kl. ca. 17.30.

Alle medlemmer er selvfølgelig mere end velkommen til at deltage i Afrigger sejladsen først på dagen. Læs den tidligere indbydelse.

Jørgen Larsen
Formand Kerteminde Sejlklub