J70

April 2018 og derefter:

I Kerteminde Sejlklub er vi i gang med forberedelsen til sommerens aktiviteter, og i den forbindelse også aktiviteten omkring klubbens nyindkøbte J-70 båd og Sejlsportsligaen.

Ung som ældre skal alle have mulighed for at være en del af dette projekt. Derfor inviterede Kerteminde Sejlklub til præsentation og dåb af båden. Efterfølgende en kort indføring i alle de muligheder du har som deltager i dette projekt, og selvfølgelig ikke mindst: Hvordan kommer vi på vandet?.

Senere har der været introduktionssejlads og der er åbnet for tilmeldinger og sejlads i den aktivitet der har fået navnet KS-PERFORMANCE

Derudover er J70 som bådtype og Kerteminde Sejlklub som klub også aktiv i SEJLSPORTSLIGA, men det er en anden sag

Se mere i underafsnit i takt med at der kommer informationer.

KS-performance

se SIDE

icon-ks-performance

KS-performance er et tilbud fra Kerteminde Sejlklub til alle medlemmer. Efter behøring introduktion og frigivelse til denne responsive bådtype kan båden bookes for et gebyr for hver enkelt sejlads. Lånet kan være til konkurence sejlas eller øvelsessejlads eller blot fornøjelsessejlads.

Følg link ovenfor til beskrivelse og booking.

Sejlsportliga

Se Kerteminde sejlspotsliga ⇒ side

54sm-icon-sl1

Sejlsportsligaen er en dansk og international turnering opdelt i to divisioner.

Kerteminde Sejlkjlub deltager i division 1 med et udtaget hold fra KS-performance gruppen, og den konkurrence aktivittet kan følges på sejlsportsligaen side.

Følg link ovenfor til beskrivelse af liga divisions konkurrencer..