J70

April 2018:

Vinteren er ved at slippe sit tag i Danmark, og inden længe kan vi forhåbentlig mærke en spirende forårsfornemmelse.

I Kerteminde Sejlklub er vi i gang med forberedelsen til sommerens aktiviteter, og i den forbindelse også aktiviteten omkring klubbens nyindkøbte J-70 båd og Sejlsportsligaen.

Henrik Boye, Sten Frederiksen og Egon Høeg har sammensat et oplæg til, hvordan båden bedst mulig giver flest mulige medlemmer og flest mulige timer på vandet.

Ung som ældre skal alle have mulighed for at være en del af dette projekt. Derfor inviterede Kerteminde Sejlklub til præsentation og dåb af båden. Efterfølgende en kort indføring i alle de muligheder du har som deltager i dette projekt, og selvfølgelig ikke mindst: Hvordan kommer vi på vandet?.

Senere har der været introduktionssejlads og der er åbnet for tilmeldinger og sejlads i den aktivitet der har fået navnet KS-PERFORMANCE

Derudover er J70 som bådtype og Kerteminde Sejlklub som klub også aktiv i SEJLSPORTSLIGA, men det er en anden sag

Se mere i underafsnit i takt med at der kommer informationer.

KS-performance

se SIDE