DH-kølbåde

Links til regler, tilmelding, resultater og andet fra DH-aftensejladserne i Kerteminde.

Hvert af de fire indeks-billeder fører til et underafsnit af tirsdagssejladserne (svarende til menupunkterne). Underafsnit (og indeks-billeder) kommer stort set kronologisk, idet det første dækker emner der vedrører tiden før sejladserne starter, nr 2 dækker tiden efter starten på første sejlads, nr 3 og 4 er generelle opslag og informationer i hele året (opdelt på klubbens aften sejladser og øvrige DH-sejlads oinformationer andet steds).

Resultatlister, rapporter, billeder osv fra tiden før 2016 findes på ⇒ ks-f.dk.

Adresser og telefonnummer til udvalgsformand findes i klubadresser

Her finder du oplysninger om alt det der skal vides og kendes og gøres før den første sejlads går igang.

Typisk er det Indbydelse (NoR),Sejladsbestemmelser (SI), Banekort,

Tilmelding og andet der specifikt vedrører det at kunne delatge i sejladserne.

Her finder du oplysninger om det der vedrører tiden efter sejladserne er startet, typisk resultaterne af sejladserne

• Sejldage og resultater
  • Noter som fx protester

Opslagstavle for Tirsdagsejladser

• Vejrudsigter
  • Protester
  • Meddelelser fra arrangører
  • Gastepladser
  • Klubmedlemskab
  • Måling

Anden respit eller kølbådssejlads

• Andre klubbers stævner
  • Bådblade
  • Foto serier
  • Måleregler
  • osv osv alt interessant der er irrelevant for KS-aftensejlads

Beskeder fra arrangør og DH-sejlads udvalget

Sailwave resultatlister, unsafe meddelelse

Udgivet d.06 sep 2017

Sailwave har fornylig forbedret deres sikkerhed og dermed skiftet i adresser. Rent teknisk betyder det, at der er tilføjet et certifikat og hjemmeside adresser starter med https: (mod tidligere http:)

Desværre udelader sailwave www fra adressen så resultatlister placeres med adressen https://sailwave.com—  og ikke med https:/www.sailwave.com— som er den form deres certifikat er udstedt til.

Det betyder at du i nogle browsere (fx EDGE og FIREFOX) får en besked om “unsafe side” når du vil se en sailwave-resultatliste.

Du kan ignorere beskeden, der er ikke noget seriøst unsafe.

En henvendelse til sailwave giver forhåbning om at det løses generelt, enten ved et nyt certifikat der også gælder adresser uden www eller anden løsning. Men der kan gå nogen tid, så indtil da skal man omgå denne URL-parser-fejl på en eller anden måde.

På Kerteminde-Sejlklub hjemmesiden forsøges en løsning eller omgåelse, med omskrivning af adresser, men kun for de nyeste, da det er uoverkommeligt mange steder såfremt alle gamle henvisninger skal ændres.

En anden mulighed er at se resultatlisten trods advarslen, som vist i billedet herunder.

sailwave-unsafe

Og tilsyneladende er det kun EDGE og FIREFOX der giver problemet, så en tredje løsning kan være at bruge Safari, Cliqz, Opera, Chrome eller anden browser.

Opdatering kl 22, 7. sept 2017- Sailwave har løst problemet med certifikat og parsing af URL.

Send besked til it-support hvis du mod forventning oplever fejlen i anden browser.

Sommeren 2017 stævner og ture med Kerteminde deltagelse

Udgivet d.02 sep 2017

Der tilføjes stævner og tursejladsberetninger i takt med at deltagelsen opdages.

Send besked til it-support[a]kerteminde-sejlklub.dk hvis du kender et stævne, en tur eller en Kerteminde Sejlklub sejler der bør være med i denne oversigt.

Der kan også være løbende nyheder på ⇒ FacebookKS-gruppen som til en vis grad kan følges på → medlemssiden uden facebook login.

2017  Folkboat DM Århus Festuge Cup

Se ⇒ Festuge Cup

Tillykke til F DEN 909 med Flemming Palm, Jacob Palm og Mike Rasmussen med sejren og det danske DIF mesterskab.

Se resultater på ⇒ M2S

Super DM Nyborg

SuperDM i Nyborg gav Gode kerteminde resultater

1. plads til Leif Pehsson i YLVA

1. Plads til Niels Juul i MOLICH X

4. plads til Egon Høeg i ScanKap

2017 GoldCup Folkboat

Tilllykke til F DEN 926 Geppeline med Per Buch, Per Puck og Hnas Schultz med sejren og tredje gang de vandt guldpokalen tilbage til Kerteminde Sejlklub

goldcup-logo-200-300

7-10 august i Kerteminde, se Site med resultatlister.
i www.manage2sail.dk

Danmark Rundt Single Handed tracking 1-10 juli 2016

Sejladsen og deltagere kan følges på ⇒ News og Tracking

Fra Kerteminde Sejlklub deltager Henrik Boye i Legolas (T i tracking samt ⇒ Marinetraffic ).

quantum-DK-SH-logo

2017 ORC EM

24-27 juli i Gdansk, se Site med resultatlister (som åbne polske mesterskaber indtil 24. juli

Deltager fra Kerteminde er MinIde Landmark 43

Tilmelding DH tirsdag aftensejlads

Udgivet d.01 mar 2017

Sejladsbestemmelser og banekort findes på DH-bådenes tilmeldingsside.

Der kan tilmeldes fra starten af 2. marts, og det letter udvalgets arbejde med løbs. og startinddeling hvis der tilmeldes tidligt. Tilmelding sker med Nemtilmeld ligesom i 2016.

DH-certifikat nummer skal angives, men kan ændres efterfølgende hvis du ikke har fået et certifikat endnu.

Kølbådsudvalget

PS der er forresten også åbnet for tilmelding til FynRundt

DH-sejladser 2017

Udgivet d.02 feb 2017

Sejladserne er lagt i kalenderen, med første sejlads i forårssæsonen, tirsdag den 25. april og derfra hver tirsdag frem til den 4. juli. Efterårssæsonen begynder tirsdag den 15. august og løber frem til den 19. september, ligeledes hver tirsdag.

Året byder også i år på to lørdage med sejladser, som er den 20. maj og den 16. september, der hver indeholder to sejladser. De to stævner bliver sponsoreret af Egemose marine Center og Nordfyns bank.